Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

I když sem první říkal že to bude naprostá blbost tak mě to mile překvapilo je to daleko zabavnější než původní spider-man sice mi tam chybý trochu víc akce ale co už.I když je to vlastně zkopírovaný tak je to podle mě lepší než původní spider-man.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Dnes sem byl na Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 a nevím co ktomu dodat rozhodně je to lepší než 1.část která byla chvilkama nudná což se nedá říct o části druhé která byla napínavá,dramatycká a akční takže su toho názoru že 2.část je nejlepší díl z dlouhé filmové ságy Harryho Pottra.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

No u tohoto dílu mě celkem sklamalo že tam neni už tolik soubojů ale na druhou stranu jsem příjemě překvapen dobrodružstvím tohoto filmu a novými herci,a také příběhu tohoto filmu ale jak jsem slyšel že je to ve 3D tak sem od toho čekal více efektů.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Dne jsem na tom byl v kině ve 3D a bylo to super ale nevím jestli by mě to tak natchlo ve 2D.Ale ve 3D jsou dobré efekty takže jsu z fimem spokojen.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Na tenhle film sem byl dost zvědavej a su rad že sem na to šel do kina byl sem přijemě překvapen opravdu zajimave sci-fi plné akce parádní scenař prostě ten film nema chybu

plakát

WrestleMania XXVII (2011) (pořad) 

Od té doby co sleduju Wrestling především WWE sem si WrestleManií nenechal ujít jeto jedinečná show na které se utkají ti nejlepší Wrestleři.

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

Tak tenhle film je fenomén mezi všemi díli Harry Potter užasné efekty parádní příběh mnoho akce,drama nemuže se rovnat ani z jedným dílem Harryho Pottra tenhle film prostě nemá chybu.

plakát

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 

Tenhle díl mě opravdu příjemně překvapil je podle mě nejlepší ze všech dílu hlavně proto že tam sou drifty a to mám nejrači ale rozhodně ostatní díly nejsou vbc pozadu.