Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (7)

Svátky Vánoční...

 Na ty svátky Vánoční jsem si rozhodl dát takovou malou Vánoční Noc. Zatím sestavuji filmy, vyrábím cukroví a vybírám čaje, ale svůj filmový program zde určitě napíšu.

Už nikdy nic z "Ulož.to"

 Ano, tímto se hodlám opravdu řídit! Budu používat jen filestube.com, což je spolehlivá stránka, jež má vše v angličtině a v perfektní kvalitě. "Ulož.to"? Tfuj, Tfuj, Tfuj, hnus. The Social Network s otřesnými titulky a v příšerné kvalitě? Vůbec. Na to nemám nervy. Aby to nestačilo, každých 15 minut se vám tam ukáže " This is a property"... Bla bla bla. Nikopmu nedoporučuji.

Noc al´a Psychoville

 Tak konečně přišel víkend a já se můžu podívat znovu na obě dvě série Psychoville po sobě. Snad pak lépe pochopím tu druhou sérii.

Filmy 2012, 2013 a dál...

  Je tu pár filmů, na které se moc rád podívám a určitě půjdu do kina. Myslím, že Indiana jones 5 mě prostě nezklame. Líbila se mi celá série a na tento díl se  také velmi těším. Ale například  Bioshock nebo Mass Effect, tyhle filmy jsou udělané podle dvou skvělých PC her, a nemyslím si, že by se hrám mohl ani jeden rovnat. Bojím se, že skončí jako obyčejné blockbustery.

Pitomí diváci...

Omlouvám se všem poctivým divákům, kteří si vždy vypnou mobily, nechroupají popcorn moc nahlas, nebaví se hlasitě a neodcházejí před titulkama. Vás se to netýká. 

Tak jsem si zašel do kina na Xmen- First Class, moc se mi to líbilo. Na konci filmu jsem ale přemýšlel, jestli režisérům stojí za to uvádět tak skvělé filmy do kin, i když všichni odejdou, aniž by si přečetli jméno herce,režiséra,scénáristy apod. Arogantní pracovnice vás ještě vyhánějí ze sálu, protože chtějí uklidit. Jistě, týmy vydělají někdy i miliardy, ale stojí jim to za to, že nikdo nezná jejich jméno? Nevím, jak jsou na tom ostatní země, ale zatím v každém kině v ČR se to děje. Desítky tatínků, maminek a dětiček odcházejí ze sálu jako sloni a je jim jedno, že někdo si chce ještě přečíst titulky nebo (a vzdát tak úctu nebo hanbu těm, kdo se na filmu podíleli) případně tiše ještě ve tmě o filmu popřemýšlet. Ano, taky jsem se tak choval, než jsem se stal filmovým fanouškem a nejsem na to hrdý, ale teď už mám čisté svědomí.

Recenze - Resident Evil Afterlife

  Ano, ve 3D to muselo být hezké, každopádně já to ve 3D neviděl. Potřeboval jsem si dát jen nějakou akční oddechovku,  Nechápu, proč jsem si nevzpomněl na Sucker Punch. Myslím si, že slovo ,,špatné" by na tuto recenzi bohatě stačilo, ale já  se to pokusím rozvést. Série ,,hororů" Resident Evil si opět potvrdila své jméno průměrného blockbusteru. Pro fanoušky  to, myslím, muselo být super, ale nechápu, proč z Alice neudělali rovnou superhrdinku. Ambice na to má, i když jí píchli  sérum proti její immortalitě, pořád se chová jako bohyně. Mně teda nepřipadá jako normální člověk, když dělá amatérský bungeejumping ze střechy, nebo jí hned za zády vybuchne bomba a ona běží jakoby nic a... Radši už to ukončím. Byli tam i zombíci a to mě potěšilo. Takže si snímek i tak zaslouží...

 

 

25%

Recenze - Resident Evil Afterlife

Recenze - Sucker Punch

 Zapomeňte na čajové dýchánky, protože pokud si chcete někde oddechnout, tak jedině v kině. Ano, příběh o tom , jak se chce sny holka odpoutat od své hořké reality, se může zdát  nezajímavý, a pro odpůrce komiksů se může zdát nakonec nezajímavý i celý film.  Pokud jste ale natěšení filmoví či komiksoví fanoušci, budete se na něj těšit. Trošku tento film srovnávám s filmy Roberta Rodrigueze, i když tohle je přece jen menší absurdnost. Film vás každopádně pobaví, a to nemyslím vtipem, ale masakry a akčními scénami.

Lístek za 150 korun za to stojí, musím podotknout, že je škoda, že to neudělali ve 3D. Komiksový nádech má snímek i proto, že ho režíroval Zack Snyder, kterého, doufám, všichni znají ze 300 Bitva u Thermopyl a Watchmenů.

 

80%

Recenze - Sucker Punch