Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Zatím úžasné. Svými postavami mi to připomíná Psychoville a vlastně i ztřeštěností celého příběhu. Zajímavé je ovšem to, že jak po prvním zhlédnutém díle Psychoville, tak i zde jsem věděl že mne to jen tak nepustí.

plakát

Eldorádo (2000) 

Jak s oblibou říkám - Viva la Nostalgia! Tento film jsem viděl asi 6x a pořád se mi líbí stejně. Když se teď podívám na nějáký animovaný film a srovnám ho s tímhle, tak některé prostě nemají ani nejmenší šanci obstát.

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Skvělá komedie na kterou se já můžu dívat pořád. Úžasné mi přišly všechny historky, ikdyž první byla možná trochu slabší. Skvělý soundtrack, Tim Roth v hlavní roli a úvodní titulky jako parodie na růžového pantera, to je prostě skvělé. 79%.

plakát

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) odpad!

Promiňte, ale toto mi nepřijde jako film z hlavy nějákého člověka. ( možná skřeta, což by hodně vysvětlovalo). každopádně jsme se u toho s kamarádem velmi zasmáli. Celou dobu jsme fandili mariňákovi a z filmu jsme si odnesli jedinou hlášku, a to - ,, Nechte ji být", která tam zazní aspoň desetkrát.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Úžasné filmové zpracovaní, jak vyprávění příběhu, tak i grafické. Desing mi trochu připomínal hru Limbo. Bohužel to má odkazy na ČR, které zahraniční divák jen těžko pochopí pokud nezná naši historii. Myslím, že opravdu stojí za zhlédnutí. Ode mne 79%. Čest!

plakát

Big Lebowski (1998) 

Pokaždé, když se na tento film podívám, ucítím zvláštní nostalgiii. A nikdy se tomu nedivím, jelikož jsem ho viděl asi dvacetkrát a pokaždé se mi díky této nostalgii líbil ještě víc. Tak úžasná absurdní zápletka a skvěle udělané postavy snoubící se s originálním humorem pobaví každého a není divu proč má tak dobré hodnocení.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Další čajový dýchánek, ale to s příjemně říznutý komedií a spoustou vtipných narážek na hry. Divím se, že se něco takového neudělalo už dávno před tím. Má to styl a velmi to pobaví. Bossové byli stylově všichni stylově udělaní, ale nejvíce se mi líbil Jason Schwartzman, který mi velmi připomínal Jonathana Amese v Bored to Death. U mne je to 90%.

plakát

Hitman (2007) 

Čerstvý mix udělaný ze všech hitmanů. Bohužel to stále nestačí. Je to typ akčního filmu na který se znovu rád podívám, narážky na hitmana jsou dobře rozpoznatelné a ita akce je dobrá. bohužel se tvůrcům nedokázalo vůbec zachovat hitmanův charakter. - 52%

plakát

Psychoville (2009) (seriál) 

První série byla naprosto úžasná. Spousta britských vtipů a skvělých charakterů. Bohužel 2. série mně dost zklamala. Až na přibytí postavy Jeremy Goode, tam není vlastně nic co by mne zaujalo. Ano, sice pokračuje v původním příběhu, ale většina postav z první série tam umře, což je škoda.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Skvěle udělaný žánrový film, který mě upoutal od první chvíle. Svým zpracováním mi připomínal Amélii z Montmartru. Ani vteřinu jsem se nenudil ani jsem nebyl zmatený v dějové linii, což bych u filmu s různými proměnlivými dny čekal. Zábava, která stojí zhlédnout aspoň 2x . 96%