Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (234)

plakát

Caligula (1979) 

Nejspíš ještě velmi umírněný obraz té doby a to jsem viděl i tu nezkrácenou verzi. Zato hrozný HORROR pro moralisty.

plakát

Cesta k ráji (1978) 

Není salám jako salám! A salámy v tomto filmu jsou profíci.

plakát

Coronado (2003) 

"Je to tip top šéfe:-)."

plakát

Čekist (1992) 

Tak tento film se nedá komentovat, tento film se musí vidět!!!

plakát

Čelisti (1975) odpad!

Parafráze na golfistu a jeho velmi "inteligentní" komentář k filmu Tanec v temnotách od Larse von Triera:" Pokud někdo vlastní pračku, o jejíž značce je z reklamy přesvědčen, že je značkou kvalitní, a do této pračky dá své značkové špinavé prádlo, na kterém klidně může udělat uzel, a přidá reklamou vychválený prací prášek, poté zmáčkne tlačítko s nápisem Power. Pračka začíná pracovat, voda se napouští a buben se začíná točit, čeká ten dotyčný na výsledek praní. Když je cyklus dokončen, vyjme prádlo z přístroje a je uspokojen výsledkem. Někde v jiném čase a na jiném místě pere někdo jiný. Nemá tak drahou pračku, ani prášek, natož aby se oblékal do drahých a značkových šatů. Je docela zvláštní, že po vyprání vypadá prádlo naprosto stejně, protože všichni kdo uvažují realisticky ví, že tenhle film o ničem rozpoutal komerci v kinematografii a to celosvětově!!! A golfistova modla Spielberg není nic jiného než obyčejný filmový lobista, kterému jeho tah prostě vyšel a nemyslím jen v tomto filmu. Komerce je z jeho celé filmografie cítit jako přetékající septik! Snad jen možná na jednu vyjímku, tou by mohl být film Blízká setkání třetího druhu. Nejspíš se jen trochu spletl a udělal si malou odbočku. A když si čtu po sobě tento komentář, nevím jak jsem filmu Čelisti mohl dát dvě hvězdičky, okamžitě měním na odpat!!! Pokračováná paráfráze na golfistův komentář tohoto filmu:" Jako by Spielberg řekl - pozor jsem americký žid, jsem tady a čekejte ode mě velké prznění celosvětové konematografie!!!

plakát

Čtvrtá válka (1990) odpad!

Kdyby to ti američtí idioti aspoň nebrali tak vážně!!! Takováhle sračkoidní slátanina a ještě s morálním kontextem, to prostě nemůže fungovat! Kupříkladu u takových Lampasů je jasně vidět, že se celý příběh nese s jasnou nadsázkou a chvílemi je to až parodie.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Teroristi, které prostě musíte mít rádi!

plakát

Ďábel přichází (2000) 

Tříska je tam dokonalý, i když se objeví jen na pár minut.

plakát

Ďábelský Santa (2005) odpad!

Při sledování tohoto snímku jsem přemýšlel o hvězdičce za snahu a odpadu. Nakonec jsem se rozhodl pochopitelně pro to druhé, jelikož podle mě je daleko horší pohřbít dobrý nápad, než se ze špatného snažit udělat dobrý film. A toto je jasný příklad, tudíž jasný ODPAD!!!

plakát

Dantovské peklo (2010) 

Odpad za prznění klasiky a pět hvězdiček za provedení. Průměr je tedy tři.