Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (7)

Světla páteční noci

Světla páteční noci (2006)

Jeden z mála seriálů, kde kvalita s přibývajícími sériemi neklesá, ba možná naopak. Hodnotím po shlédnutí tří sérií a kousku čtvrté. Právě jsem se totiž dodíval na s04e05 a po tomhle dílu prostě musím dát pět hvězd. Je to asi to nejlepší, co zatím v dramatické televizní tvorbě vzniklo v tomhle století. No kidding. EDIT: Právě jsem to dokoukal celé a pátá série mě jenom utvrdila v tom, že jsem zatím nic lepšího na obrazovce neviděl. Opravdu ne.

Futurama

Futurama (1999)

Od začátku vysílání Futuramy ji v mých očích nikdo nepředběhl. Kam se hrabe Seth MacFarlane. Futuramě sice troch ublížilo mezidobí nejistoty dalšího vysílání, ale stále si drží standard. Jde dát šest hvězdiček?

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Hledal jsem něco, co by příjemně zaplnilo čas u odpolední kávy. Nic, nad čím budu muset přemýšlet, ale zároveň žádnou bezmyšlenkovitou blbost. Tenhle seriál to perfektně splňuje. Aktuálně jsem v polovině druhé série a na svém drivu nic neztratil. Ashtona fakt nemusim, ale tohle je jeho životní role :) EDIT: Mám za sebou komplet 8 sérií a musím říct, že jen málo seriálů si dokázalo tak dlouho držet standard. Sedmá a osmá série sice stagnovala, ale i tak to bylo kvalitou hodně vysoko třeba nad HIMYM. Geniální.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Čtvrtá hvězda v ohrožení. Desátou sérii sleduji z povinnosti, a spíš hlavně proto, že to má dvacet minut. To je tak akorát k večeři/snídani. Na jednu stranu chápu, že seriál se musí vyvíjet, ale přidáním partnerek natrvalo a s dítětem se z toho stala hrozně utahaná nudle. Ty tam jsou díly, kdy se Raj učil mluvit se ženami nebo se chlapci snažili nabalit roštěnky. Přidáním Stuarta do stálého kádru to šlo do kopru ještě víc a dnes se prostě u některých dílů ani nezasměju. Navíc se z toho vytrácí i ta fyzika. Ukončil bych to teď, nebo to bude ještě horší.

Ovládací panel
5 bodů