Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

My Boss (2024) (seriál) 

Tak do pulky dobre, ale pak nastala cast kde se hlavni hrdinove musi rozhadata a tady byl jako duvod zvolen jeji nejistota a nedostatecne oceneni a dle mne se zacala hlavni hrdinka chovat jak totali kravka, takze nic, tohle jsem nedokoukal.

plakát

Profesionál (1981) 

Belmondo ve svém nejlepším filmu, z jiné kulturní doby, takže se nedá hodnotit chováí hradinů. Hudba přidává tu posladní hvězdu do plného počtu.

plakát

Mr. Bad (2022) (seriál) 

čína, takže horší než kdrama ale hlavní hrdinka veskrze simpatická uplně nechápu proč se to jmenuje mr.Bad když hrdina za celý seriál neudělá nic zlého...

plakát

Kiss Goblin (2020) (seriál) 

Nicim nezaujalo a nicim nenastvalo, hlavni hrdinove simpaticti, na horkou letni noc ta prava jednohubka :-)

plakát

Joseonbyeonhosa (2023) (seriál) 

Koreiska historie a pohled na vznik právního státu. Pěkně se na to kouká i když logika často pokulhává. Hlavní hrdina mi na začátku strašně vadil, pak jsem si tak nějak zvykl :-)

plakát

Wo de ren jian yan hou (2023) (seriál) 

Na čínský seriál dobrý. Hlavní hrdinové oba simpaťáci a klasické schéma bohaté a chudé rodiny k asii prostě patří. Konec za mne dost divnej, poslední díl byl balast, škoda. Jinak dost mne zajímalo jak se rozvine vedlejší linie s bratrem a těšil jsem se na něco uplně jiného :)

plakát

Hello Mr. Gu (2021) (seriál) 

Hodně romanticky, hodně pomalý, hodně padání a pitvoření, ale užil jsem si to a splnilo to očekávání další pohádky o Popelce tentokrát v prostření komixové animace.

plakát

Sisu (2022) 

Ta T-55 v nemeckych rukou byla jiz jen tresinkou na silenem dortu nulove fyziky a nesmyslne odolnosti tela hlavniho hrdiny.

plakát

Živé terče (2019) (seriál) odpad!

Nikdo to tu nezmínil, ale já musím. Ty dialogy jsou nebetičně debilní. Jednotliví aktéři spolu nemluví jen se neustále uráží a slovně napadají. Navíc občas ty dialogy prostě nedávají smysl. Já mám většinu herců co v tom hrají opravdu rád, ale tady jsou díky tomu co vypouští z úst naprost napěst. Odpad