Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (64)

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

pardon, ale takhle fakt ne... hvězdičku ode mě dostal pouze Santa

plakát

Koruna (2016) (seriál) 

mě se teda barva očí během života nemění... tohle mi fakt vadí...

plakát

Hypnotizér (2012) 

Knihu jsem četla a tak pro mě největší zklamání bylo, že film byl úplně překroucený a neodpovídal jak to v knize skutečně bylo. Cely příběh vyzněl úplně jinak a všechno tajemno, napětí a hrůza byly pryč.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

tak tento pořad je pro seniory, kteří nemají co dělat a tak koukají bezmyšlenkovitě na televizi. Pro mě uplně ztrácí smysl pokud se tam hlásí lidi, kteří o vaření nevědí vubec nic a dělají jak kdyby byli v něm bůhví jak zběhlý. Akorát mě je pohoršuje jak někdo může být tak hloupý. Místo těchto hlupáků by se tam měli hlásit lidi, kteří opravdu něco umí a mají o ukázat, aby se lidé "lajci" mohli něco přiučit - ale ne ve stylu alá Babica!!

plakát

Robin Hood: Cesta ke slávě (2010) (pořad) odpad!

Zase další blbost jak tahat od lidí peníze přes smsky, Další "zábava" ,aby televize bya nejsledovanější. Trapnost sama!

plakát

Rómsky magazín (2010) (pořad) odpad!

Tohle mi už přijde opravdu jako vrchol všeho!

plakát

Záměna (2010) 

Blbá záměna:D opravdu nechápu koho todle mohlo napadnout:) ale i přes tu blbost děje se mi ten film opravdu líbil. Byla jsem na něj v kině takže to mám asi zkreslené tou atmosférou kina, ale pobavila jsem se.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Sice v něm bylo až moc dvojic, aby člověk vše pořádně pochytal, ale i tak jsem si z každého něco vzala a tento film mě naprosto dostal. Nemluvě o fantastickém obsazení. Určitě stojí za to zkouknout.

plakát

Láska na druhý pohled (2009) 

No já vám nevím. Nebýt dobrého obsazení tak tenhle film sbalím do kuličky a zahodím. Nepochopila jsem charakter hlavních postav a celé je to hrozné klišé.

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

U asi prvních třech dílu jsem si řikala co na tomto seriálu všichni vidí? Zdál se mi tuctový a zcela nezajímavý, ale později jsem mu přišla na chuť. Sice to není žádný trhák, ale skvěle si u toho člověk odpočine od náročného života. Zasměje se pár vtipům, které se tam mihnou, nebo se zasměje hloupostem co hlavní postavy dělají. Skvělá oddechovka.