Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (5)

plakát

Život je život (2015) 

Trochu lepší Kameňák, ale opravdu jen trošičku. Z totálního blábolu neudělá dobrý film i skvělý herec. Sem tam dobrá hláška nebo komická situace, ale celkové vyznění filmu je tristní. A bondovkám se stejně nejlépe posmíval Muž z Acapulca. Zde to vyzní trapně (pokud se o tom Vetchému opravdu nezdá...).

plakát

Láska je láska (2012) 

Hm, nechci urazit autory, tím néně herce, ale pro mne platí: "Jednou a dost."

plakát

Total Recall (2012) 

První půle filmu docela ujde, i když je to téměř přesně kopie původní verze. Od poloviny nudné, nezáživné, zbytečné honičky, střílečky, neúměrně natažené až trapné. Film u mne více jak 40% dostat nemůže, řadím jej do kolonky "1x vidět stačí". Alespoň, že jsem od toho moc nečekal.

plakát

Železná lady (2011) 

Zase jednou přání otcem myšlenky - natočit film o výrazné političce "trochu jinak". Jenže to by na místě režiséra musel být někdo jiný, než autorka příšernému muzikálu (Mamma mia). Takto vznikl velmi obyčejný film o neobyčejné ženě. Ani Meryl vše zachránit nemůže. Navíc Margaret Thatcherová byla celosvětově uznávaný státník, asi by se slušelo politice věnovat v tomto filmu více času. Ukazovat ji každou chvíli jako dementní bábu moc filmu nepřidalo.

plakát

Pěsti ve tmě (1986) 

Jednoznačně nejlepší Soukupův film a Vašutův nejlepší filmový výkon. Vcelku jednoduchá zápletka je okořeněna dobře vykreslenou atmosférou v předvečer 2. světové války. Některé detaily, které režiséru unikly, bych omluvil. Přes zjevnou inspiraci Rockym vznikl film, na který se lze bez duševní újmy podívat klidně znovu i dnes.