Reklama

Reklama

VOD (1)

Ačkoli má tovární dělník jménem Quaid (Colin Farrell) krásnou manželku (Kate Beckinsale), kterou miluje, výlet do mysli mu připadá jako perfektní dovolená od frustrujícího života – skutečné vzpomínky na život super špióna mohou být přesně to, co potřebuje. Ale když se proces zvrtne, Quaid se stane hledaným mužem. Quaid, který je na útěku před policií – kterou řídí kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), vůdce svobodného světa – se spojí s povstaleckou bojovnicí (Jessica Biel), aby našel hlavu ilegálního odboje (Bill Nighy) a zastavil Cohaagena. Linie mezi fantazií a realitou se začne smazávat a osud jeho světa visí na vlásku, když Quaid objeví svou skutečnou identitu, svoji pravou lásku a svůj skutečný osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 3

Recenze (1 382)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proč? Vysvětlete mi, proč má někdo tohle za potřebí? Proč se musí herci v takovém filmu angažovat, proč se do něj musí vůbec investovat peníze a proč na něj lidé musí chodit do kina? Proč tenhle film tady má tolik hodnotících? Mnoho otázek na jeden film, který jsem vidět v žádném případě nechtěl. Pak se ale naskytla příležitost a mně to stejně nedalo. Musím říct, že na dnešní poměry je to slušně odvedená práce. Absolutně pohřbívá původní film, ale na dnešní poměry a dnešní digitálno je to vlastně standard. Celé je to trošku jednoduší než původní film s Arnoldem, ale to asi proto, aby dnešní nenáročný divák vše pochopil. Jak ale říkám. Tímhle filmem je absolutně pohřbená myšlenka původního filmu, která jako poslední velký film nenabídla digitální, ale ručně připravené triky, a která v sobě měla nejenom myšlenku, ale hlavně koule natočit něco nového a jedinečného. Tady si akorát autoři nahonili trika, vše udělali naprosto standardním způsobem. Možná něco zkasírovali, ale u mě bude na tenhle film navždy zapomenuto. Na co ale zapomenuto nebude, tak především na fakt, že Hollywood se v 21. století bojí točit originální filmy a radši investuje zbytečně velké množství peněz do značky, která se jim teoreticky vrátí, protože mladého příznivce, který dvacet let starý originál nezná, vždycky někde najdou. Humus velebnosti. Tři hvězdy z objektivního náhledu na věc, že tenhle film je slušně odvedená práce. Ale jinak... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděl tento film, říkal jsem si, jaké to asi bude, když někdo udělá remake z roku 1990 s Arnoldem v hlavní roli, navíc v jeho vrcholné formě. O to víc mě zajímal Colin Farrell, který mě od filmu SWAT ničím dalším nepřekvapil. Ovšem po shlédnutí (mimochodem na projekci od čsfd) u mě převažovaly spíše pozitivní dojmy. Všichni herci byli výborní, obzvláště Jessica Biel (kterou jinak moc nemusim), která předvedla překvapivě nejlepší výkon. Tvůrci si dali hodně záležet s prostředím. Už ovšem neuvidíme lokace na Marsu, nýbrž jen z Kolonie (Austrálie) a z Britské federace. Což se mi líbilo víc než zmiňovaný film z roku 90. Sází se spíše na akci než sci-fi. Ovšem v určitých částech je film velice nudný, což je asi způsobeno nedostatkem nových nápadů. Celkově je film přímočarejší, jsou vypuštěny některé postavy a události ve filmu jsou vysvětleny více do hloubky. Kvůli občasné nudě a nedostatku nápadů ubírám jednu hvězdičku...70%...[16.08.2012_Cinestar_Černý Most] ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nazdar bejku, kam deš takhle večer? A co takovej výraz? - Ále, du z kina domu. - Aha, a na čems byl? Něco českýho? - Né vůbec, novej Total Rektal. - Počkej, to scífko se Šváňou? Dyť ten je starej jak já! - Né, tohle je nová verze, víš? - Aha, a dobrý? - Vůbec. Vizuál sice hezkej a ty dvě čundy taky, no ale když tam furt něco bouchalo a střílelo se, tak mně to bylo docela šumák. - Takže trapný jo? - Hmmm... - Hele, a nechceš zajít na pivko? To ti zvedne náladu! - Né dneska už ne, pudu domu, dám si špeka a mrknu na ňáký porno, to mě taky zvedne. - Hehe, to je fakt! Tak jo draku, měj se a o víkendu se u tebe stavim jo? - Dobrá, mrknem na ten novej kinorip Promethea. To by mohlo bejt už super. - Oká, tak čus. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když já nejsem já, tak kdo vlastně jsem?" Návrat tajného agenta, který mistrně dokázal zmást sám sebe, mne bavil víc, než jsem ochoten připustit. Pod tíhou důkazů musím uznat, že moc originality nepobral, ale cestování zeměpádem považuju za skvělou atrakci a být při něm podložen z jedné strany Kate Beckinsale a z druhé Jessicou Biel můj zvířecí pud prostě muselo uspokojit. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Pro me jednoznacne mile prekvapeni! Na puvodni "Arnoldovskou" verzi to samozrejme nema,ale vizual je uzasne "retro-future" vymazlenej, na nic se zde neceka a od "nedopatreni" v Rekallu jede film fakt hustym tempem temer nonstop... Prehlidka bojovych stylu je pestra a jednoznacne tvorena profiky,kamera necuka,strihac nestriha, kamera proste sleduje v delsich zaberech fighty tak skvele, ze jsem z toho byl slusne vyadrenalinovanej ... Hodne dobry!!! ()

Galerie (113)

Zajímavosti (36)

Související novinky

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (více)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (více)

Reklama

Reklama