Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (353)

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Mimo (2022) (epizoda) 

Pro mě nejlepší epizoda celého seriálu, kterou sem musel sjet rovnou znova a užít si vynikající herce, kameru i režiii. Veliký překvapení...

plakát

Carnival Row (2019) (seriál) 

Seriál, který mne dostal svým kouzlem, atmosférou a neúprosným střetem reality a pohádkového světa. Navíc je to seriál, po kterém musím přiznat, že Orlando Bloom je vynikající herec. Takže sem to veřejně přiznal a je to vyřízený :-). Jedinou maou vadou na dokonalosti je bohužel Cara, která v seriálu působí dost křečovitě, ale na druhou stranu , je to víla... takže se s tím trochu počítá...

plakát

Dokonalý podraz (2008) (seriál) 

Vyrůstal jsem na A-Teamu, který mi chybí, takže tohle je čistě srdeční záležitost...

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Pět hvězdiček za vydařené čtyři série. Pátá už tolik nenadchla a šestá se naprotsto ztratila v hledání nové cesty, jak (a o čem) vyprávět.

plakát

Psanec Barbarosa (1982) 

Vynikající Willie Nelson v roli drsného Barbarosy. Původně jsem myslel, že to bude jeden z těch slabších westernů, ale po shlédnutí musím přiznat, že je to hodně vydařený film, který se nebojí syrového zabíjení, ani bodání prostitutek a má všechno, co správný western potřebuje. A konec přesně takový, jaký má být :-). "Já nepotřebuju zlato, mě stačí pásovci."

plakát

Film o filmu: Anglické jahody (2008) (TV film) 

Viděno sice v hospodě, ale o to zábavnější, díky následným hodinám řešení 68 se štamgasty...

plakát

Plavčík (1994) 

Scénář Chris Elliott a Adam Resnick, produkce Tim Burton... Kdysi dávno to běželo na Nově jako Plavčíkem proti své vůli a díky Elliottovi, který si tu švihnul i hlavní roli nemůžu jinak. Mě to prostě bavilo.