Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy
  • Rodinný

Recenze (4)

plakát

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 

Cival: Toto je určeno dětem, myslím si, že tvá kritika je přehnaná. ;) Mně se film líbil a myslím si, že jako rodinná podívaná je to ideální. :))

plakát

Jak porodit a nezbláznit se (2012) 

Povedená komedie, spíše tedy pro teenagry. Já na tomto filmu byla s kamarádkou a královsky jsme se bavily! Nejvíce snad při "kráčení pyšných tatínků ulicí". Odpočinková romantická americká komedie. Byla podle mých představ, po náročném dni velice osvěžující!

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Woody Allen i ve svém věku zazářil, velice jej obdivuji. Film se mi líbil, v kině byla příjemná atmosféra. Určitě je to skvělé naplnění večera. Já jsem se i velmi pobavila, Woody opět vytáhl "svůj" humor, který je ovšem určen pro vzdělané. ;) Nezávidím těm, kteří se soustředí pouze na děj filmu a nezachytí filmové perly. Velice pěkný a pohodový film. Doporučuji! :)

plakát

Železný obr (1999) 

Skvělý film, nejlepší animák, co jsem kdy viděla. Nemohu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Skvěle promyšlený děj, pohádkový konec i grafika nebyla pozadu. Co víc si přát, velká škoda, že byl tento film tak podceněn diváky, protože podle mě je na vrcholu všech animovaných filmů!