Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (249)

plakát

Klub rváčů (1999) 

Mega mindfuck. Brad Pitt je v jeho starších rolích fakt bůh.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Doufám, že tímto filmy s Méďou končí, vtipy jsou sice pořád dobré, ale příběh už je dost nabastlený a celkově byl Ted 2 dost natahovaný. #shithappens

plakát

Trainspotting (1996) 

Hodně mě to bavilo, ale od půlky tenhle snímek ztratil tempo, z čehož se dokázal dostat až v posledních 5 minutách. Nicméně Ewan McGregor byl výborný a soundtrack se taky povedl.

plakát

Black Books - Hrozny hněvu (2000) (epizoda) 

Kdyby šlo, tak bych dal 6 hvězd. Jednoznačně nejlepší díl celého seriálu!

plakát

Píseň moře (2014) 

Fůůů, osvěžující animace oproti digitálním erekcím od Pixaru nebo Dream Works. Píseň moře je opravdu pěkná pohádka, s jednoduchým příběhem (ač moc nechápu tu sůvu :D), roztomilými tulínky a překrásnou animací. Ale pořád ve mě vyvolává pocit, že se táhla déle než měla. Nicméně stejně doufám, že bude podobně animovaných filmů přibývat.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Těžko říct, proč z toho nejsem zase tolik nadšenej. Je tu několik výborných scén, naprosto skvělý, již mnohokrát zmíněný Christoph Waltz a neméně skvělý Brad Pitt.. jenže pak je tu ten zbytek, který mě (ač je dobrý) tolik nezaujal. Škoda, že pancharti neměli víc prostoru.

plakát

Sedm (1995) 

Místa činu, zápletka, skvělí herci, výborné dialogy.. našlo by se tady pár věcí na rejpání, protože to jinak vypadá jako dílo, které je do detailů promyšleno, ale tentokrát to nemám chuť řešit. Sedm je prostě naprosto skvělý film s výbornou atmosférou.