Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Obsahy (11)

Kókaku kidótai: Arise – Border 3: Ghost Tears

Kókaku kidótai: Arise – Border 3: Ghost Tears (2014)

Tentokrát tým majora Motoko Kusanagi řeší výbuchy ve společnostech, snaží se najít viníka, odhalit způsob provedení a zabránit dalším explozím. Současně detektiv řeší okolnosti smrti svého kolegy, který byl údajně usmrcen výbuchem přehrady. Motoko má snad první dlouhodobější známost a svůj tým by potřebovala doplnit o dalšího člena. Vynořují se také informace z minulosti o super hackerovi jménem Scylla, který má zřejmě nového následníka jménem Fire-Starter.

A zase jsou tu Vánoce

A zase jsou tu Vánoce (2007)

Jako každý rok, chystá se Santa k rozvozu dárků. Jenže ouha, to nejdůležitější - kouzelný pytel na dárky, mu ukradne zlý Krad. Bez pytle Vánoce po celých třicet let upadají do postupného zapomnění a všechny děti žijí bez radosti. Nyní pomůže už jen zázrak. Tím zázrakem se stane malá holčička ze sirotčince, jménem Sophiana, která se svým neobvyklým kamarádem panem Housenkou zjistí, co se Santovi stalo, a rozhodne se všem dětem pomoci. Na své pouti za ukradeným pytlem potká další pomocníky - skřítka Paula a lišáka s medvědem, ale kde je ukryt tajný vchod do říše zlého krada? Je malá holčička schopná porazit zlého vládce a vrátit kouzelný pytel Santovi?

Sněhurka (ne)šťastná až navěky

Sněhurka (ne)šťastná až navěky (2009)

Jeden ze dvou pomocníků Čaroděje opět způsobí, že v pohádkovém světě nastane nevyváženost mezi dobrem a zlem. Tentokrát ovlivní příběh Sněhurky, jejíž matka je milována v celém království pro to, jaká je. Bohužel už nestihne předat Sněhurce důležitou výchovnou radu, v čem tkví její oblíbenost. Ze Sněhurky se po matčině smrti stane povrchní hvězdička společenských akcí, která si myslí, že obliba matky tkvěla v kráse a publicitě. Tajemná dáma požádá Rumpelcimprcampra, aby zařídil změnu její podoby na Sněhurčinu matku, a poté okouzlí krále svým zjevem. A protože jí Sněhurka nezapadá do plánů, vymyslí lest, jak ji znemožnit před celým královstvím. Lest se zdaří a Sněhurka prchá pryč od lidí. Pomůže jí někdo? Pomůže někdo králi vyklouznout ze spárů tajemné dámy?

Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu

Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (2002) (TV film)

Sobí přátelé si žijí v poklidu a snaží se živit cestovním ruchem, což se jim příliš nedaří. Robbie tvrdí, že viděl Vikinga, ale to mu nikdo nevěří, protože podle legendy se všichni poté, co porobili všechny národy a nebylo s kým bojovat, pobili navzájem. Blitzn je pro dobré chování puštěn z vězení a chce všechny přesvědčit, že je nyní úplně jiný, polepšený. Může se takový záporák skutečně napravit? To zjistíte v už druhém dílu příhod soba s vytrénovaným čenichem.

Brána do pekel

Brána do pekel (2009)

Zlo v podobě Legií chce ovládnout svět. Zástupce křižáků s nimi v roce 1327 svedl vítězný souboj hluboko v poušti ve Svaté zemi, aby neměly možnost po smrti těla, ve kterém se usadily, přesídlit do jiného. Přesto se objevily v dnešní době v Městě andělů a rychle míří k záhubě celého lidského světa. Proti nim se však postaví tři nečekaní soupeři - žoldák bez duše, zabiják ze starého rodu vrahů a zástupce křižáků, protože pouze oni jsou odolní proti přesídlení Legií do jejich těl. Každý z nich má, či získá svou motivaci, proč s Legiemi bojovat. Čas však hraje pro Legie, dokáže trio bojovníků zastavit konec lidstva?

Pád

Pád (2006)

Malá holčička v nemocnici narazí na zraněného kaskadéra, který jí začne vyprávět fantastický příběh pomsty pěti hrdinů. Vždy, když je Alexandria do děje vtažena, vypravěč ho přeruší a začne podmiňovat pokračování "malou službičkou". Bohužel službička to není zrovna čestná, ale co by dítě neudělalo pro pokračování příběhu. Tak je její pomoc zneužívána dál a dál, což vede k tragickému vyústění obou príběhů - toho vyprávěného i skutečného.

Černá bible - Only Version

Černá bible - Only Version (2005) (série)

Toto "pokračování" se veze na vlně popularity původní Bible Black. Vystupují zde postavy z původní Bible Black a stejné zůstalo prostředí, kde se většina příběhů odehrává - škola. Ale je to spíš 6 samostatných minipříběhů, které se odehrávají po skončení původní serie. Znalost originálu není bezpodmínečně nutná. Kvalita kresby i děje zůstala zachována. Pro ty, kdo opravdu neví o co se jedná, je to 6 krátkých hentai příběhů.

Přesný zásah

Přesný zásah (2008)

Jasmine má problém. Ve škole si připadá, že ji mají za exota. Stále smutní za otce, který ji a matku před pěti lety opustil. Matka, snažící se vydělat na živobytí pro obě, má zase problém s časem, který ji pro dceru nezbývá díky práci. A strejda Curtis je nezaměstnaný a zpustlý flákač. Matka už neví co s dcerou a požádá Curtise, aby na ni několik hodin denně dohlédl, než se vrátí z práce. Vztah si Jasmine s Curtisem buduje obtížně do chvíle, než tento fotbalový fanda zjistí, že holka podědila šikovnou ruku na házení fotbalovou šiškou. Navíc fotbalový tým městečka Minden v Illinois, které prožívá krizi, je opět hodně slabý. Strejda Curtis postupně dostává ztracený elán do života a dává si za cíl, dostat ji do týmu. Povede se prosadit děvče do mužstva kluků? Film volně natočený na základě skutečného příběhu.

Kdo s koho

Kdo s koho (1999)

Svižný akční film o duelu zloděje a policisty. Akcí tentokrát není myšleno monstrózní střílení do posledního zásobníku, ani nakopávání maxima hlav. Je to spíš o tom, kdo a jak koho doběhne (ne v atletickém slova smyslu). Podstatnou roli ve filmu hraje humor, zastoupený především postavou policistova nadřízeného důstojníka.

Hot Wheels Highway 35 World Race

Hot Wheels Highway 35 World Race (2003)

Hlavním hrdinou je 16-ti letý Vert, který chce, aby otec byl u jeho zkoušek na řidičský průkaz. Ten na něho však nemá čas kvůli svým pracovním povinnostem a tak čerstvý držitel nového osvědčení smutně kráčí domů. Tam na něho čeká překvapení! Nové auto se vzkazem od dr. Tezly, že vybral nejlepší jezdce celého světa k účasti na Světových závodech. Po příjezdu na Tezlovu základnu se všichni jezdci dozvídají, že každé z aut má nějakou svojí speciální vlastnost. Cílem je získat Kruh moci. Ten je někde na konci trati, kterou vybudovala v jiné dimenzi rasa Acceleronů. Každý z družstva, které ho pro dr. Tezlu získá, se stane majitelem 5 miliónů dolarů. O Kruh moci však neusiluje pouze dr. Tezla, v průběhu závodů se seznámíme s tajemnou Gelorum a jejími praktikami, které nepatří mezi nejčestnější. Závod začíná!

Hot Wheels Acceleracers: Start

Hot Wheels Acceleracers: Start (2005)

V prvním díle čtyřdílné animované série se seznámíme se dvěma neustále soupeřícími klany automobilových fanatiků Teku a Metalo-maniaků. Oba klany vyzve dr.Tezla, aby mu pomohli získat cenné Accelekarty, na nichž údajně závisí osud celého lidstva. Čekají nás závody přes dvě říše - Bouří a Bažin, kde všichni "lidští" jezdci poznají své protivníky, robotické Drouny. Zjistí, že v závodech s nimi jde o zdraví i život. Dojezd do cíle první a tím i získání Accelekarty nebude vůbec snadnou záležitostí v žádné z říší. Aby toho nebylo málo, řeší si mezi sebou i jednotliví členové obou klanů své osobní neshody, což k týmovému duchu a dosažení společného cíle není zrovna dobrý předpoklad. Dokáží se lidé semknout a získat pro lidstvo dostatečný počet vítězství? Na to odpoví svižná akční podívaná, kde není nouze o veselé i ostřejší momenty, krásná auta, dynamickou Teku a rockovou Metalo-maniackou muziku.

Reklama