Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Hudební

Recenze (422)

plakát

Pohotovost Miami - Golden Hour (2010) (epizoda) 

Kritická hodina (Golden Hour) - Proctor má za úkol přesvědčit sponzory, aby dál financovali nemocnici. Jde na to - jako u všeho - po svém: popisuje sponzorům předchozí den na úrazovce, během kterého jeden z pacientů zemřel. Do nemocnice se dostanou tři zranění, které spojuje nehoda kvůli obyčejnému hřebíku. Bezdomovec, který na hřebík šlápl, má mnohem větší problémy související s jeho předchozím zraněním. Cyklista, kterého srazilo auto, má otok mozku a zároveň nečekané výpadky srdečního rytmu, jimž se snaží přijít na kloub Proctor a Serena. Polská cestující v autě má vážná vnitřní zranění. Eva prožívá den blbec, jedna nehoda a nepříjemnost stíhá druhou.

plakát

Pohotovost Miami - All Fall Down (2010) (epizoda) 

Volný pád (All Fall Down) - Zřícení balkónu má za následek několik zraněných. Dvěma z nich jsou manželé, kteří se chystají adoptovat holčičku z Ruska. Manželka však odmítá zákrok, který by jí zachránil život. Eva se stará o neznámého, který měl u sebe neobvykle velkou částku peněz v hotovosti a který trpí záhadnými křečemi ruky. Kromě toho se pokouší zjistit, co se stalo předchozí noci. Serena udělá při ošetřování pacienta chybu a způsobí mu komplikace. Chris problém vyřeší a rozhodne se Serenino pochybení zatajit před Proctorem. Proctor odhalí Sereně další střípek své minulosti. Chris pátrá po tom, kam Eva zmizela z baru.

plakát

Pohotovost Miami - What Lies Beneath (2010) (epizoda) 

Štěstí (What Lies Beneath) - Do probíhající stavby zasáhne vichřice a na traumatologii skončí nevěsta, ženich, otec nevěsty i člen personálu, který sám sebe považuje za šťastlivce, přestože ho provrtala dvoumetrová trubka. Kvůli ní nelze pacientovi udělat snímky, a tak Proctor přizve neobvyklou výpomoc. Postupně vyplouvají na povrch utajované skutečnosti a složité vztahy v rodině nevěsty, které mají vliv i na nevěstin zdravotní stav. Serena je naštvaná na svou novou známost, že se jí neozývá. Osazenstvo nemocnice se vsází, kdy se dají Eva a Chris dohromady. Chris se snaží porozumět Proctorovu postoji.

plakát

Pohotovost Miami - 88 Seconds (2010) (epizoda) 

Mezi životem a smrtí (88 Seconds) - V baru u bazénu dojde ke střelbě. Do nemocnice je převezena postřelená servírka, o kterou se starají hlavně Chris a Eva, která obtížně hledá společnou řeč s Proctorem. Pacientka vykazuje srdeční potíže, přestože srdce poškozeno není, a aby jí mohli pomoci, musí doktoři najít příčinu. Serena dostane na starost první samostatný případ, agresivního muže se známkami opilosti. Sereně se na něm něco nezdá, ale převálcuje ji doktor z ortopedie, který si pacienta odveze na operaci dřív, než může mladá lékařka zjistit, v čem je problém. Chris dostává pracovní nabídku odjinud.

plakát

Pohotovost Miami - Pilot (2010) (epizoda) 

Lékaři Miami (Pilot) - Tým traumachirurgů z Miami patří k nejlepším. Když se jejich primář zhroutí, všichni spekulují, kdo ho nahradí. Nejpravděpodobnější možností je dr. Eva Zambranová, je tady ale i dr. Chris Deleo. Do nemocnice se dostaví i nová posila s vojenskými zkušenostmi, dr. Proctor, který je pro ostatní záhadou. Do bližšího kontakt s ním se dostane rezidentka Serena. Zatím je však potřeba se postarat o oběti výbuchu plynu, jejichž životy visí na vlásku. Jedná se o ženu v pokročilém stupni těhotenství, těžce popáleného muže i muže se zraněním ruky.

plakát

Zůstane to mezi námi (2004) 

Doplnění informací: Slavena Pavlásková (scénář), Ľuba Ďurkovičová (střih), Darina Šuranová (kostýmy), Vladimír Illiť, Jiří Klenka (oba zvuk)

plakát

Noci kráľovien (1987) (TV film) 

V TV od 25.12.1988 Československá televize.

plakát

Páni Edisoni (1987) 

Premiéra v TV 24.12.1988 Československá televize.