Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (33)

The Clockwork Girl

The Clockwork Girl (2021)

Robotické dívce byl nedávno dán dar života od jejího stvořitele. Zatímco zkoumá divy všedního světa, potká ohromujícího zmutovaného chlapce. Stanou se přáteli a společnou silou musí přemoci jejich soupeřící rodiny.

Once Upon a Time in the Kitchen

Once Upon a Time in the Kitchen (2020)

Animovaný film o rivalitě panující v kuchyni mezi příbory, které ožívají, když se zrovna šéfkuchaři nedívají.

High and Outside

High and Outside (2017)

Baseballista z nižší ligy odmítá věřit, že jeho sportovní kariéra je u konce a rozhodne se tak přijmout zoufalá opatření, aby udržel svůj sen naživu.

McDick

McDick (2017)

Jakmile je ten nejhorší policista na světě propuštěn, stane se nejhorším soukromým detektivem. Z neznámým důvodů se považuje za terč každého zločince ve městě. Musí tak překonat svoji neschopnost a několik povahových vad, aby vyřešil případ a zachránil si život.

Mizející kouzelník Dirk Ohm

Mizející kouzelník Dirk Ohm (2015)

Německý iluzionista Dirk Ohm přijíždí jednoho chladného zimního dne na venkov do Norska. Zde se zapojí do případu zmizelé ženy, do které se zamiluje.

Vše bude v pořádku

Vše bude v pořádku (2015)

Spisovatel Tomas bezcílně bloudí ulicemi na předměstí po menší rodinné roztržce. Nešťastnou náhodou srazí a zabije malé dítě. Bude schopný se přes tak tragickou událost přenést?

Aloft

Aloft (2014)

Aloft vypráví příběh o matce, která se potýká s nejrůznějšími problémy. Setkává se svým synem, kterého před 20 lety opustila.

Black Coffee

Black Coffee (2014)

Robert si špatně načasoval setkání se svou spřízněnou duší. Po vyhazovu z firmy svého vlastního otce pociťuje, že přišel o všechno štěstí - do té doby, než do jeho života vstoupí Morgan. Zrovna když se začnou lépe poznávat, začne se schylovat k problémům. Na scéně se objevuje její exmanžel, který se zapřisáhl, že ji získá zpět a také Robertova zlatokopecká expřítelkyně, která přichází se svým vlastním plánem. S pomocí bratrance Robert zjišťuje, kolik dobrého může vzejít z nepříjemné situace.

Cesta do Palomy

Cesta do Palomy (2014)

Road to Paloma je o cestě dvou motorkářů cestujících napříč rozsáhlým západem Ameriky. Zatímco domorodý Američan Wolf (Jason Momoa) je pronásledován FBI za to, že převzal spravedlnost do vlastních rukou poté, co byla jeho matka znásilněna a zavražděna, cestu mu zkříží Cash (Robert Mollohan), který se vyrovnává s koncem svého manželství. Jak spolu cestují směrem k pohoří Teton, kde Wolf rozpráší popel své matky, rozvíjí se tak nepravděpodobné přátelství.

Circus of the Dead

Circus of the Dead (2014)

Muž se zaplete do smrtelné hry o morálce, když do města přijede cirkus. Sadistický klaun ho přinutí prozkoumat různé aspekty života, kterých si neváží, jenže tím nejstrašnějším způsobem.

Demonica

Demonica (2014)

Skupinka mládeže je v noci chycena do pasti na kluzišti, kde začínají být jeden po druhém vyvražďováni ohyzdnými démony.

Dwegons

Dwegons (2014)

Rodina zdědí starý dům a k jejich překvapení v novém domě nachází úžasná, pestrobarevná stvoření, která rodinu spojí dohromady.

Gabriel

Gabriel (2014)

Ztrápený mladý chlapec riskuje všechno při hledání svojí první lásky. Jeho snaha je však čím dál tím více zoufalá.

Hard Drive

Hard Drive (2014)

Mladý muž zjišťuje, jaké to je stát se dospělým člověkem, a objevuje povznášející pocit první lásky.

Henry & Me

Henry & Me (2014)

Malého chlapce bojujícího s nemocí vezme na kouzelné dobrodružství cizinec jménem Henry. Na jejich společné cestě se chlapec setkává s legendami New York Yankees jak z minulosti, tak z přítomnosti. Začne od nich dostávat lekce ohledně baseballu, ale i života jako takového.

I Believe in Unicorns

I Believe in Unicorns (2014)

Příběh o nešikovné mladé dívce, která utíká do světa fantazie poté, co se její první romantický vztah ukázal být čím dál tím více násilným.

Kumiko, lovkyně pokladů

Kumiko, lovkyně pokladů (2014)

Kumiko je nešťastná žena pracující v kanceláři, kde musí servírovat čaj a různě obskakuje svého šéfa. Začíná být posedlá filmem "Fargo" a přijde k domněnce, že poklad zmíněný ve filmu je opravdový. To ji vede k riskantní cestě do Ameriky, kde po pokladu začne pátrat. Film je natočený podle skutečné události...

Love of my Life

Love of my Life (2014)

Mladý muž je držen v zajetí vyšinutým chirurgem a musí čelit volbě, která může navždy změnit život jemu i jeho milovaným.

My Time To Go

My Time To Go (2014)

Luke je osmnáctiletý chlapec, který přemýšlí o ukončení svého života. Domnívá se, že jeho čas k odchodu právě nadešel.

Nebojácné pastelky

Nebojácné pastelky (2014)

Nápaditý příběh zachycující dobrodružství rozličné skupinky voskovek, které se snaží ochránit nejen svůj kouzelný domov, ale i fantazii všech dětí, a to před děsivým monstrem.

Reklama