Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (885)

plakát

Návrat ztraceného ráje (1999) 

Je to poetický film , který vypráví o lásce , toleranci , odpouštění a osudu.Film je velice nudný a nemá žádnou energii , aby dokázal udržet diváka u televize.Film je jedno velké zklamání.

plakát

Odplata (1999) 

Odplatu natočil voně podle klasiky Johna Boormana Point Blank 1967.Plánoval ho původně jako nízkorozpočtový černobílý remake, ale díky M. Gibsonovi se vše změnilo a z Odplaty se stala velká akční podívaná.

plakát

Od soumraku do úsvitu 2 (1999) 

Podprůměrně natočený film.Hlavně režiséru Spiegelovi chybí zručnost a nápaditost.A tím , že ve filmu použil některé scény z Braindeadu (Živé mrtvé) taky nijak nepomohli.

plakát

Pelíšky (1999) 

Výborná komedie ,která poukazuje na tehdejší totalitní režim ČSSR.Nejlepší scéna je se lžičkami s NDR.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Výborná komedie pro mladé , u které jsem se náramně bavila.Je to stokrát lepší než-li ty naše teenagerské české komedie , které právě vyšli.Film má spoustu perfektních gagů.

plakát

Přeber si to (1999) 

Skvělá komedie , která mi v některých momentech připomíná parodii na gangsterské filmy.Komedie svým humorem nikoho neurazí , ale pobaví.

plakát

Stigmata (1999) 

Velice dobře vypracovaný horor.Úvodní hudba k filmu je perfektní.Stigmata , která se jí vytvářely na těle byly děsivé.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Napínavý nekonvenční psychologický thriller s velmi překvapivou závěrečnou pointou.

plakát

Toy Story 2: Příběh hraček (1999) 

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008.