Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (6 462)

plakát

Dabing Street - Studio B (2018) (epizoda) 

"Si už člověk nemůže prcnout s libovolným počtem lidí nebo co?" Naštěstí zde nejsou všichni tak upjatí jako Karel. Třeba Pavel se svým studiem B a zadkem pro štěstí mě dost bavil. A cholerický režisér Janda mi vrháním vidlí po autě naznačil, že tímto směrech bych se s Dabing Streetem rád vydal.

plakát

Dabing Street - Jiří Arch (2018) (epizoda) 

"Ty tady dabuješ s mrtvým režisérem?" To se tak někdy stane a mně to připadalo mnohem vtipnější než Bartoškův projev na pohřbu. Ten měl být asi legendární, ale mně připadal spíš trapný.

plakát

Heuréka – město divů - Smrtonosná voda (2009) (epizoda) 

"Jsem porodní partner, beru tuto práci vážně." Carterovo solidární těhotenství, vědecky pokročilé dárky pro dítě i syntetická voda mě zaujali, ale detektivní zápletka byla ještě lepší. Vždyť utopení se v autě, na záchodě či v prázdné vaně, tak s tím by si Holmes, Poirot ani Maigret neporadili. To mohl vyřešit jedině "fyzik" Carter. Nebo Frank Drebin, ale ten by do Heuréky netrefil.

plakát

Heuréka – město divů - Přistání po dvaceti letech (2009) (epizoda) 

"Půjdu sedět, že jo? Do lochu. Do basy. Do lapáku. Bude ze mě předseda alcatrazského klubu fyziků." Zmatkující Fargo nebyl špatný a podezření na počítač z vesmíru bylo zajímavé, ale celkově byly fyzikální hodnoty této epizody nastaveny na jiné frekvenci než můj přijímač zábavy.

plakát

Heuréka – město divů - Signál z vesmíru (2009) (epizoda) 

"Není to zbraň. Je to generátor mračna bosonů." Tak to se mi ulevilo. V první chvíli jsem si myslel, že ta hromada šrotu, ze kterého někdo stavěl plazmový generátor, by mohla být nebezpečná. Pak jsem přemýšlel o tom, jestli výbuch antihmoty nemůže někomu ublížit. Ale nakonec jsem si uvědomil, že fyzice nerozumím a bavil jsem se. Ale stejně se bojím chytrých domů, chytrých telefonů a nyní i chytrého asfaltu. Chci jen věci, které jsou stejně hloupé jako já, ale ty se v Heuréce nevyrábějí.

plakát

Heuréka – město divů - Malý zelený mužík (2009) (epizoda) 

"Plánujete vtípky s nukleárníma článkama?" Drsný bowlingový souboj zelených mužíčků s Oblastí 51 mě dost bavil a lovení mazlíčka Flíčka taky stálo za to, ale to neznamená, že bych své globidium vydal bez boje.

plakát

Heuréka – město divů - Brána do páté dimenze (2009) (epizoda) 

"Svolávám všechny mrtvé. Setkání klubu v rotundě." Takže určitá úroveň subatomických vibrací může otevřít P-bránu a umožnit interdimenzionální průchod? To se mi ulevilo, že je skok do páté dimenze teoreticky tak triviální. Taky mě potěšil nástup Tess, Duncana i začátek čekání na signál.

plakát

Heuréka – město divů - S cizí tváří (2009) (epizoda) 

"Nikdo nečeká se vyrovnáte výkonu zástupkyně Lupo." Dvojitá porce Jo mě potěšila, zejména její karaoke vystoupení s Fargem bylo dokonalé. To samé se dá říct o šerifově souboji s tlačítkem, protože při něm dostala moje bránice dost zabrat.

plakát

Heuréka – město divů - Vítej zpátky, Cartere (2009) (epizoda) 

"Neměli jsme příležitost si promluvit, když jste mě vybaloval." Uměle inteligentní šerif Andy mě dost bavil, zejména svým odmítáním splnit rozkaz, takže jsem na chvíli bojoval s kacířskou myšlenkou, že by snad mohl nahradit Cartera. To by samozřejmě nešlo, ale občas by se mohl objevit a uprostřed globální katastrofy s úsměvem prohlásit: Jak se dnes máte?

plakát

Heuréka – město divů - Věc Heuropulos (2008) (epizoda) 

"Vážně fascinující, že problém, který jste vytvořili, vyřeší jedině atomová bomba." To se tak v Heuréce občas stane. Jenže když máte bombu, dostatek instantania a francia 27, tak se vyřeší stárnutí buněk, tajemství bunkru i totožnost Evy Thorneové. A generál Mansfield se na konci jistě poněkud unáhlil, protože Heuréka bez Cartera je stejně zábavná jako jaderná fúze bez vodíku.