Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (43)

plakát

Šógun - Nachové nebe (2024) (epizoda) 

Jeden z nejlepších a nejsmutnějších dílů seriálové tvorby ever.

plakát

Matka roku (2023) 

Pro mě o dvě mrkve zábavnější než poslední Wick.

plakát

Láska a smrt (2023) (seriál) 

Věděl jsem, že jsem něco podobného už viděl, nemohl jsem si ale zaboha vzpomenout kde, kdo v tom hrál nebo jak se to jmenovalo. Díky CARNIFEX.

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Po dlouhé době serial, který jsem dal na jeden zátah. Dobře natočeno, dobrá hudba, skvěle napsáno, herci v čele s Ali Wong a klučinou z Walking Dead si to evidentně užívají a jdou si náramně po krku.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Nejvíc mě bavil Scott Adkins, kterého jsem zprvu ani nepoznal, některé akce byly doslova kulervoucí, "nuts" hafan super, jinak mi to už přijde jako série Rychle a zběsile, všechno je přehnané, Wick má staminu jako kůň, skáče ze čtvrtých pater, po dopadu si odkašle a běží dál, jako jasný je to Wick, ale už to začíná být až příliš absurdní, ty souboje jsou strašně choreografické, mnohdy jde vidět jak kaskadéři na Reevse čekají aby je milostivě sundal. ..ale i tak jsem pořád zvědavý jak tvůrci navážou na ten konec a kam se ještě posunou.

plakát

Mayday (2023) 

Takova blbina.. ale dobry.

plakát

V zajetí (2020) 

Kiera Allen je invalidní už 6 let. Je to první film od roku 1948, do kterého obsadili vozíčkáře.

plakát

Possessor (2020) odpad!

By mě fakt zajímalo, kde lidi berou prachy na točení takovejhle sraček. Ani S.Bean to nezachránil, ten si akorát zopakoval svojí roli vrchního chcípaka. Nuda. Odporná nuda.