Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (133)

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Na další dílo od Coenů jsem se moc těšil, podpořeno i hereckým obsazením. Nakonec docela zklamání

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Další geniální dílko od Ardmanů. Všechny díly zábavné, milé a vtipné. Nevím jak dítka, kterým je Shaun primárně určen, já se u něj vždy bavím náramně

plakát

Kontrakt (2006) 

Slabota po všech stránkách. Není mi moc jasné, proč se Cusack a hlavně Freeman nechali přesvědčit k takovému projektu. Bez nich by mi to připomínalo průměrný pilot k podprůměrnému TV seriálu.

plakát

U-Turn (1997) 

Když se nedaří, tak se nedaří..... nepříjemné, kór když uvíznete v zapadákově, ze kterého se nemůžete dostat

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Po tolika oskarech nakonec mírné zklamání. Je to zručně natočné a chytře namíchané - exotické prostředí, milé, dojemné, místy drsné až brutální, je v tom přátelství, láska, ke konci napínavé a má to happyend. A právě závěr, kde všechno dobře dopadne a kdo má, se zachová podle svého svědomí mi k prostředí, kde se to celé odehrává, moc nesedí. Silou oplývá především první půlka s malými herci, ze které podle mě utkví nejvíce obrazů. Paradoxně nejmladší představitelé filmových rolí jsou nejvíce autentičtí na rozdíl od jejich větších a velkých kolegů

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Strašnej doják :-) Nepamatuje se, že bych během jiného filmu několikrát brečel.

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

Od Denzela Washingtona standardně dobrý výkon. Zato, jak už tady někdo psal, Travolta se moc nevytáhl a jeho záporák není přesvědčivý ani za mák. Docela mi uniká závěr. Proč by dispečer metra měl zájem sám chytat nebezpečného zločince, když mu v zásadě nic strašného neudělal. Nějak tam chyběla pointa pro také hrdinství.

plakát

Komando (1985) 

Se scénářem si autoři opravdu moc starostí nedělali, i když se člověk někdy opravdu zasměje.... "Zelený barety žeru k snídaní" :-) V hlaní roli Arnoldovi svaly a síla, která je jakoby převzatá z prvního Terminátora. Vlastně nadčlověk, jehož schopnosti jsou k nepřekonání. V roce 85 asi mazec. Dnes spíš pro pobavení a podívání se na Arnolda v plné formě.

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Místy možná přikrášlené, v USA Munroa potkávají samí "dobří" lidé a v podstatě má samé stěstí. To ovšem nic neubírá na síle a nezdolné vůli skutečného Munroa obětovat pro svůj sen cokoliv. Před tím člověkem se nedá než smeknout, stejně tak jako před výkonem Anthonyho Hopkinse. Musel si Burta zahárt opravdu s chutí.