Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (4)

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Ten kdo četl předlohu, tak by se na tento film asi ani dívat neměl. Je to nemastné, neslané, takové až o ničem. Kdyby se tvůrci více drželi předlohy a nechtěli to upravovat podle sebe tak by to možná mohlo dopadnout i lépe. 2 a pul * ale za Ceru se přikláním nahoru.

plakát

Bezva vejška (2006) 

To je taková blbost, až je to vlastně skvělý film. Když chcete úplně vypnout a jen se tak na něco podívat tak je tohle ideální snímek. Možná je těch 5* trošku přemrštěných, ale v této chvíli pro mě nemá tento film chybu. Nejdůležitější co musíte udělat předtím, než si tento film pustíte, je prostě vypnout a uvidíte že vás to bude bavit.

plakát

Americká krása (1999) 

Wau tak tohle jsem nečekal. Myslím že zdejší hodnocení mluví za vše tohle je jasných 5* pro mě. Bezchybné herecké výkony a výborné zvolené charaktery jednotlivých osob.

plakát

Dirty Girl (2010) 

Nevím proč, ale tento film mě velmi překvapil. Možná to bylo tím, že jsem od něho moc nečekal, když jsem viděl zdejší průměrné hodnocení, ale i tak. Skvělé herecké výkony, zajímavé hlavní postavy, dobrá hudba a přesná drama-komedie podle mého gusta, z čehož mi vyplývá 5*