Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Oblíbené filmy (10)

Pretty Woman

Pretty Woman (1990)

Perfektní romantická komedie, kterou ocení asi hlavně ženy. Tahle moderní " Popelka" je kombinací emocí i vtipu. Hlavní představitelé Julia Roberts a Richard Gere tvoří skvělý pár. Pretty Woman je zkrátka klasika, která příjemně pobaví a neomrzí.

Líbáš jako Bůh

Líbáš jako Bůh (2009)

Povedená česká romantická komedie ze života, při které jsem se báječně pobavila a odpočinula si. Vtipná, svižná, oddechová se spoustou perfektních hlášek. Bohunka v podání Evy Holubové nemá chybu, velmi se mi líbila i K. Magálová, O. Kaiser a úžasný byl J. Bartoška. Dlouho jsem se tak nezasmála...

Na samotě u lesa

Na samotě u lesa (1976)

Tak tohle je klasika. Super rodinná komedie tria Menzel, Svěrák, Smoljak. Milá, vtipná i poetická. Skvělé herecké výkony, pan Kemr jako děda Komárek je úžasný. Spousta vtipných hlášek, které doslova zlidověly. " A chčije a chčije" nemá chybu. Na tuto komedie se mohu dívat pořád dokola a vždycky se výborně bavím.

Ženy v pokušení

Ženy v pokušení (2010)

Tak tato komedie se J. Vejdělkovi opravdu povedla. Příjemná oddechová komedie, vyvážené komické i tragikomické momenty, výborné herecké výkony - zejména E. Balzerová v roli Vilmy. Tento film mě překvapil a rozhodně pobavil.

„Marečku, podejte mi pero!“

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976)

Perfektní česká komedie se spoustou vtipných hlášek, které zlidověly a skvělými hereckými výkony. Jedna z mála komedií, na které se můžete dívat pořád dokola a stále se výborně bavíte.

Discopříběh 2

Discopříběh 2 (1991)

Tak tohle pokračování se mi líbí ještě o něco víc než jednička a velkou zásluhu na tom má Ladislav Potměšil jako pan Horáček, který chytil druhou mízu a dělá ještě větší hlouposti než jeho syn. Svižná komedie, více vtipných momentů než v jedničce, pěkné písničky - já se bavila.