Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pouta války

Pouta války (2004)

Pouta války aneb obdoba evropského Ryana před kterým více než slušně obstojí. Nejlepší zpracování Korejské války vůbec. Silný, dojemný a perfektně zpracovaný snímek ve všech směrech.

Skála

Skála (1996)

Dokonale filmařsky zpracovaný akční klenot který je bezesporu nejlepší ve svém žánru. Opravdu není mnoho filmu ve kterých se sejde tolik skvělých charismatických herců a zazní tolik legendárních hlášek. Obzvláště general Hammel (Ed Harris) nemá chybu!

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Americká organizace MPAA která určuje přístupnost filmů v USA označila tento film jako mládeži nepřístupný. Nemůže za to žádná konkrétní scéna, násilí, nebo krev, snímek je prý prostě příliš děsivý. Filmu The Conjuring sloužil jako předloha skutečný příběh který popisuje hrůzné vyšetřování dvou odborníků orientovaných vyloženě na paranormální jevy. Manželé Ed a Lorraine Warrenovi se snaží objasnit případy, které není možné řadit mezi logické a skutečné záležitosti. Oba dva jsou přivoláni na farmu, která je ohrožována nevysvětlitelnými temnými silami. Vyšetřovatelé kteří ve své kariéře prozkoumali na 10 000 případů a údajně se zajímali i o strašení v Amityvillu a to ještě dříve před tím než bylo zfilmované označili případ na farmě rodiny Perronových na Rhode Islandu jako nejhrůznější ve své kariéře.