Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Falešné přátelství (2011) (TV film) 

Celkem dobře natočený film, kdyby tam nebyl stín pravdivé události možná bych se nad tím tolik nepozastavila. Jelikož se tato událost udála, přijde mi to otřesné. Film bych povinně pouštěla na všech školách, aby si všichni uvědomili, že tady je něco špatně.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

K tomuto seriálu se nedá nic vytknout, jen možná to, že každý díl má klasických 20 minut, což je pro mě málo. Mám ráda všechny postavy, směji se u každého dílu. Série jsou skvělé. Dívat se dokola a dokola, nikdy neomrzí.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Pohodový seriál se skvělými herci. Ovšem je pravdou, že Barney je převyšuje o metu či dvě... Jeho hlášky jsou nesmrtelné. Líbí se mi, jak Ted seznamuje své děti se všemi příběhy a to, jak vždy vypráví jeden příběh, do toho se mu zamotá další a další, ale stejně to nakonec dopadne a kupodivu se v tom nikdo nezamotá. Škoda, že s dalšími sériemi upadá i na vtipu, ale to je úděl seriálů.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Pět hvězdiček a to kvůli tomu, že jsem se nikdy více nezasmála u seriálu, tak jako u TBBT. Sheldon je prostě perfektní a vždycky mě dostane s jeho ťukáním na Penny, Bazingou, smíchem a hraním na bonga. Všechny hlavní postavy dávají seriálu to, co ho dělá tak úžasným.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Příjemné pokračování, které mě potěšilo. Je to jedno z nejlepších pokračování několikadílných filmů, které jsem viděla. Sranda jako u předchozích dílů. Bylo zábavné sledovat jednotlivé postavy s odstupem času. Nejvíc se mi zatím líbila prvotina Prciček, ale Školní sraz jí perfektně konkuruje.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Seriál se mi líbí, oddychový čas u něj strávený je příjemným relaxem po náročném dni. Dávám čtyři hvězdičky a to za skvělý hudební vkus a znalost filmů hlavních hrdinek. Ovšem, co sráží mé hodnocení mínus jednu hvězdu je Rory, která mě občas vyváděla do stavů nechápání nad její občasnou naivitou, neustálým hysterčením a někdy mi přišlo, že si chce jen vydobýt pozornost. Jinak je seriál opravdu na dobré úrovni.