Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $56,758,835Tržby Celosvetovo $234,736,898Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,871,044 //počet predaných kusov 579,161Tržby za predaj DVD v USA $14,063,024 //počet predaných kusov 800,765║ Nehorázna výplachovka porovnateľná len s predošlími video predchodcami, čo je najhoršie že vydarených gagov je katastrofálne málo, posledné 2/3 len vývarová otravnosť. _Ako tých 78%(k 19.08.2012) na csfd je dosť metúcich. /30%/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Světe div se, vyvrcholení Prciček (předpokládám, že pátý díl už nejspíš nebude) bylo možná lepší než všechny předchozí díly, včetně toho prvního. Znovu se setkáme téměř se všemi původními postavami a to v docela nápaditém snímku, který dokazuje, že má jako poslední díl svůj význam a že tvůrci jsou stále schopni vytvořit zábavnou atmosféru a vtipné scény. ~(4,1)~ ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozně pohodovej film. Nostalgicky to na mě sice zas až tak nefungovalo (logicky, původní trilogii jsem viděl poprvé před necelým týdnem :-D), ale komediálně - trefa do černýho. Stifler je pořád stejný pako, Jim se pořád dostává do trapných situací, Jimův táta mluví o věcech, o kterých se nemluví, a Stiflerova máma ... no, však uvidíte. Sem tam jsou v Reunionu i vážnější a smutnější chvíle, plynoucí z toho, že hrdinové už přecijen nejsou puberťáci, ale brzy vždy následuje další výbuch smíchu. Zatím rozhodně nejpříjemnější letošní film, při kterém se dá v kině na moment zapomenout, že v Česku vládne blbá nálada. Něco takovýho by to chtělo tak dvakrát do tejdne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 3,192 // Otvárací Víkend USA: $21,514,080 // Ďalšie skvelé pokračovanie z tejto jedinečnej komediálnej série. Od prvej sekundy sa film nesie v tej úžasne zábavnej atmosfére z predchádzajúcich dielov a o scénach ani nehovorím. Stifler opäť totálnym debilom presne tak ako to máme radi a opäť skvelá a sympatická partia. Osobne si však myslím, že American Pie: Wedding je stále najzábavnejšia časť tejto série. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Bravo! Skvělé titulky a perfektní úvodní půl hodina, kdy se do druhé poloviny filmu dostáváme v plné síle. Velký návrat, bez zbytečného klišé jako v předchozích dílech (hall repeat) s teens úchylárnama (kromě klasických scén Stiflera, ty mu odpouštím), akcích v plném proudu (každá druhá slečna s modelingu) a děckých výlevů s alkoholem (opilé děti alias Spolek Beta, nebo Nahá míle). Ke konci jde spíše o "americký sen" velkých návratů prvních lásek, ale mělo to své kouzlo. Přikláním se k známkování jako u prvního dílu a dávám 4* hvězdičky, beru to jako první díl: prvotina a velká teens klasika v tomhle žánru a poslední díl: výborné zakončení. Skvěle pobaví i scéna v závěrečných titulcích. Stifler's my man, who*es ! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • V pátém díle série Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) se pan Levenstein (Eugene Levy) zmiňuje o tom, že je jeho žena posedlá kámasútrou, a později také prohlásí, že už má vnouče. V tomto, již osmém díle série je však vnuk 2letý a Jim (Jason Biggs) při rozmluvě s otcem po příjezdu říká, že je matka mrtvá již tři roky. Matka by tak vnuka nikdy nepoznala a v již v pátém díle by měla být po smrti. (A7X92)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama