Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Domek z karet - 60. kapitola (2017) (epizoda) 

Doufal sem, že se Conway začne pomalu sypat pod tlakem zvěřejněných nahrávek a intrik Underwooda, ale ono STŘIH, najednou začíná nová epizoda a Francis už je prezident. A to sem se tak těšil na porážku Conwaye a marně sem doufal, že tato epizoda bude mapovat vyvrcholení volebního dne.

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Možná hodnotím předčasně, možná jsem hodnocení taky přecenil, ale já jsem vždy strašně rád za kaźdý nový kousek z tuzemské produkce a mam pro to slabost. Námět mě přesvědčil už po prvním díle a Vetchý jako kriminalista uź je taky léta prověřený .... Ovšem aby byl vrah prozrazen už v první minutě, to by znělo moc jednoduše, takže pevně věřím, že se ještě dočkáme spousty nových zvratů. Nemám problém tam natřískat 5 hvězd :-)

plakát

Svět podle Putina (2017) (seriál) odpad!

Zajisté chápu zášť, kterou má Stone vůči USA, ale tomuhle snad nemůže věřit nikdo. Putin je příkladný demagog, nomenklaturní dítě KGB. Podle tohoto dokumentu by snad měl dostat Putin Nobelovu cenu míru, jenže vše je přesně naopak. Tohle mělo do interview hodně daleko. Putin si jel v monologu svoje bomby a Stone ve svém několikanásobném orgasmu nestačil přikyvovat. Někdy jsem se vážně bavil, chyběl tomu už jen popcorn a cola. Už v úvodu to začalo otřepanou frází o tom, jak v 90. letech bylo všechno špatně, ale Putin je ten, kdo zemi vyvedl z krize. A když došla řeč na Snowdena, tak už vážně hraničilo s komedií. Bohužel na spoustu důležitých věcí se Stone vůbec nezeptal, cílem tohoto rozhovoru bylo vyobrazit podobu Ruska jako nevinného a mírumilovného státu. Z mého pohledu se nejednalo o objektivní dokument, spíše bych to viděl tak, že Stone se ptal na otázky, které se hodily jemu a Putinovi. Hodnotím spíše jako zklamání. S většinou nesouhlasím, protože nebyla řečena pravda. Stone patřil vždy mezi mé nejuznávanější v této branži, ale tohle byl velký přešlap .....

plakát

The Punisher - Nebezpečí nablízku (2017) (epizoda) 

Kdo si počká, ten se dočká ..... takovou řežbu jsem čekal hned od úvodu seriálu. Čekání se vyplatilo a seriál začíná splácet moji důvěru.

plakát

Trpaslík - Pátek (2017) (epizoda) 

Stalin, Hitler a Jezevčík. Zlo má mnoho podob :-)

plakát

Útěk z vězení - Za očima (2017) (epizoda) 

Spoiler: Takový otevřený konec, tipnul bych si v budoucnu na další sérii, ve které se bude chtít Michael revanšovat T-Bagovi a dostane ho z Fox River. Což by nebylo špatné, všechno skončí tam kde to začalo ..... ve Fox River ....