Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola musí řešit další naléhavý problém. Kde ubytovat ty, co znenadání přišli o střechu nad hlavou, aby nenarušili chod školy? Knihovník Karas pojme podezření, že to, po čem dlouhé roky pátrá, musí být konečně někde nablízku. Městem se potulují podivní lidé, televizní štáb ani policie si nevědí rady a mnozí jsou za to rádi... (Česká televize)

(více)

Recenze (31)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak jsem si myslela, že jsme v konstrukci humoru trochu dál, než že bude dle autorů plnohodnotný gag vypadat následovně: Muž jde kolem baráku. Muž na kamaráda na zahradě: "Jdu se vožrat. Jdeš taky?" Kamarád souhlasí a odhazuje zahradní hadici, kterou asi něco zaléval. Zpoza rohu přijde kamarádova vysoká tlustá manželka, výhružně na kamaráda zavrčí, vezme mu hadici a dramaticky s ní pohupuje. Kamarád pokrčí rameny, že teda nejde, a muž pokračuje dál ve svém poslání. Konec příběhu. Co. To. Sakra. Je. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zlo má mnoho podob - Stalin, Hitler a Jezevčík..." Tahle scéna je výborná, stejně tak i další s Kutlákem, hlavně ta v cukrárně s Jardou ("Já se na to nemůžu dívat"). Jinak ale spíš slabota, na dvě výborné scény je tu zbytek dost průměrných, u kterých jsem se příliš nebavil. Přání se zmizením důchoďáku je asi nejslabší z celého seriálu, bez pořádně gradace nebo nějaké opravdu vtipné pointy. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zůstaneš v autě, neodolatelná. Ať se z tebe starci neposerou." Pátek je ve znamení hledání trpaslíka, nového ubytování pro důchodce a definice zla. Já si tedy nejsem úplně jist, zda souhlasím s panem Kutlákem v tom, že jezevčík, Stalin a Hitler jsou zlo, protože ten Stalin mi v tom trochu hapruje. Nicméně Džarda Stanek z New York Rangers je vynikající, narušování výuky důchodci má taky něco do sebe a metody dolování informace z dědy taky nejsou špatné. Jenže Jarmila alias Pavlína už mi trošku pije krev, každé setkání s dealerem Zounarem ve mně probouzí chuť na jeho druhé ucho a čůrák (s dlouhým ů) Vladimír je tentokrát mnohem menší svině, než by komediálnost epizody potřebovala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak propad z průměru se nekonal. Což jsem rád. „Pavlínka“ nám ukázala poprsí, Suchoš brčkem vycucal pár špiček a pak se ožral, jak zákon káže, no a důchodci se nám přestěhovali do školy, kde kazí žáky. Pár trefných hlášek i situací se tu ukázalo, takže s tímto dílem jsem byl opět jakžtakž spokojený. Nicméně se už popravdě těším, že nám Trpaslík skončí. Žádná extra bomba tento seriál není. Uvidíme s čím se vytasí ve finálním dílu…60% ()

dogrose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mám pocit, jako kdyby se to nemohlo rozjet. Na to, že to byl předposlední díl, mi přijde, že by to chtělo ještě tak 5 dílů, aby se vše rozřešilo tak, jak má být. Podobný pocit jsem měla i u seriálu Neviditelní. Jsem taková na vážkách - celkově je to zajímavý a určitě pozoruhodný seriál, ale takový těžkotonážní, bez drajvu, který by si zasluhoval. Pití koňakových špiček mne fakt dostalo a při nejlepší příležitosti to zkusím. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama