Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Zdravotní test národa (2017) (pořad) odpad!

Jak jinak tohle mohlo dopadnout. V těhle rádoby zábavních pořadech vystupují pořád ty stejné ksichty a z komerčních TV s sebou přinesly i stejně trapný humor ze čtvrté cenové .........

plakát

Živí mrtví - Zásadní otázka (2017) (epizoda) odpad!

Stupidní díl a ještě stupidnější Eugen. Nesnáším tu postavu zženštilého pí*use. On a Caroll už by mohli táhnout doprdele.

plakát

Žralok versus predátor (2017) (TV film) 

Skvělý dokument. Spousta autentických záběrů, na kterých je žralok naopak vyobrazen jako kořist. Vážně jsem nevěděl, že může mít žralok tolik nepřátel. A že žraloky loví i chobotnice, lachtani nebo kosatky je přelomové zjištění .... Po delší době zase zajímavý dokument o žralocích.

plakát

Banshee - Jiná pravda (2016) (epizoda) 

Job zpátky ve formě, ten závěr dílu neskutečně rozsekal.

plakát

Banshee - Requiem (2016) (epizoda) 

Banshee, Pennsylvania .... suck my tit. Job tomu nasadil korunu. Skvělý seriál, bude mi chybět.

plakát

Banshee - Úkaz z Bible (2016) (epizoda) 

S obavami a nejistotou jdu na další díly. Zatím pěkný mišmaš - Proctor starosta Banshee a Brock si hraje na velkýho drsňáka ...

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Co k tomu říct. Tak velké zklamání jsem dlouho nezažil. Postava Batmana nevýrazná, nemastná a neslaná. Postava Batmana je ve scénáři zbytečná asi jako holičství na schodech ke gilotině. Druhou polovinu filmu jsem měl snad pocit, že sleduju pokračování Muže z oceli. Na efekty sice pěkné, ale moc kýčovité. Když tohle člověk srovná s MARVEL, tak tohle je koktejl plný stejných efektů a výbuchů a film to shazuje do jednoho velkého pytle s názvem MAINSTREAM. DC se pouští do maratonu filmů: Untitled Batman Reboot (2017), The Justice League Part One (2017), Wonder Woman (2017), Aquaman (2018), Justice League Part Two (2019) ...... ale já jim nevěřím už teď.

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) 

Celkem zdařilý comeback. Akorát výběr některých otázek zrovna ne každého potěší. Otázky typu kdo vyhrál superstar, jméno youtubera nebo znělka seriálu Ulice asi zajímají málokoho.

plakát

Kdo přežije - Millennials vs Gen X (2016) (série) 

Jedna z nejlepsich serii, urcite bych ji zaradil do TOP 5. Neveril bych, ze to jeste nekdy reknu, ale Survivor stale umi prijemne prekvapit. Tato serie menila lidi k nepoznani. Posledni sezony si drzi vysokou kvalitu a jen to dokazuje, ze Survivor jeste neni za zenitem. Je zajimave sledovat, jak se za tech 33 sezon zmenila mentalita hracu a jejich styl hry .... skvela serie.