Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (885)

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

James Wan v trošku jinný poloze než ho známe. Namísto napětí a lekaček dostaneme masakr. První půlka filmu průměrná a spadlo by to do zapomnění, ale díky tomu Voldemortovi to dostalo neskutečný grády. Ty jatka a to vytříbený gore, i když trochu přes čáru, bude nezapomenutelný.

plakát

V nemilosti (2021) 

Opravdu hutný drama a Sandra Bullock chladná jako skála. Člověk tak nějak počítá, že něco přijde, ale zrovna takovej twist ani omylem. Konec mohl mít klidně několik scénářů a za mě si vybrali ten nejhorší.

plakát

Kalifornské Vánoce: Světla velkoměsta (2021) 

Zbytečný pokračování, popravdě to ani nemohlo nabídnout víc. Problémy a hádky vyvolaný na sílu, koncept kterej se omílá pořád dokola. Škoda.

plakát

Kalifornské Vánoce (2020) 

Úplně klasický klišé, žádnej překvapivej zvrat, ale nějakým způsobem to fungovalo. Jako vánoční film bych to úplně nedoporučoval, ale na víkendový odpoledne v pohodě. Docela mě překvapilo, že to má i pokračovaní, vzhledem k hlavní dvojce si to rád pustím.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Zajímavý, že zrovna tahle romantická komedie mi sedla přímo na míru. Randit jenom na svátky, aby rodina byla spokojená, jak originální. Každopádně největší podíl na tom má hlavní dvojice, ta chemie mezi nima fungovala už od začátku. Navíc mi to přišlo strašně přirozený, vtipný a tak. Kombinace bejt naměkko a zároveň se smát, je nejvíc.

plakát

Milostná past (2021) 

Tak Vánoce už oficiálně i u mě. Tohle byl zrovna jeden z těch filmů, kterej víte jak dopadne, už z traileru. A ačkoli mezi nima nebyla absolutně žádná chemie a finálová pusa byla naprostej bizár, tak jim člověk stejně fandil. Nina Dobrev v pořádku.

plakát

Vpád (2021) 

Jedna nebo dvě lekačky takový, že jsem se málem posral, ale jinak předvídatelný. Od první minuty bylo jasný, kde je zakopanej pes. Šlo jenom o to, kdy na to přijde hlavní hrdinka.

plakát

Kletba (2020) 

Ten Netflix vážně nabízí širokou škálu možností. Černošský filmy s podobnou tématikou (My, Uteč) umí vytvořit solidní atmosféru. V každým směru znepokojující. Nevím ani kdy naposledy, jsem viděl horor s voodoo panenkou. Sympatickej hlavní hrdina, super vidláci a chybějící gore mi vůbec nevadilo. Vlastně to ani nebylo potřeba. Vynikající.

plakát

Roztříštění (2019) 

Miluju tyhle typy thrilleru! Jeden zvrat střídá druhej a je na každým, čemu uvěří. Už dlouho jsem nezažil takový psycho, díky Netflixu.

plakát

Mučedníci (2008) 

Jedním slovem Zvrácený.