Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (144)

plakát

Léto v Alsasku (2012) (TV film) 

Rüdiger Vogler - V běhu času až k tomuto produktu ...

plakát

Wilsonov (2015) 

Hrozné a zapomenutelné. Jedna * za nepředabovanou slovenštinu.

plakát

Dětské hřiště (2016) 

Film který budete nenávidět. Dle slov režiséra je varováním pro rodiče. Závěrečná scéna je inspirována skutečnou událostí, která se odehrála v Británii v devadesátých letech.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

To už se nezlepší, prostě Sedláček. Přitom tak zajímavý námět i herci. Rušivě mi tam působí odkaz na druhou okupaci v 68, nacpat tolik věcí do malého prostoru je spíše na škodu. Jsem zvědav, zda tam ukáží i sebevraždu Martina Friče. Ve srovnání s tím co se točilo v té době je to zkrátka žalostné. Při tom didaktickém přístupu by neškodilo u postav dát titulek o koho se jedná, tím by to mohlo být přínosnější. Alespoň že na Judit (která hraje asi jedinou fiktivní postavu) je radost pohledět :-)

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

No vida, škoda jen toho dabingu.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Nejhorší je, že je to zařazeno v programu Déčko pro děti. Pokud ovšem "D" označuje zároveň kvality daného produktu, pak je to v pořádku, jen nevím kolik lidí chce být každý měsíc okrádáno na koncesionářských poplatcích takovým pirátem z výprodeje. Jedna * čistě za technickou stránku, která nebyla špatná. Hrozný scénář to ale nezachrání, podle ČSFD jsou režisér Ivan Pokorný a scénáristka Iva Procházková partneři. Těším se, až se jednou budou filmy tvořit čistě softwarově bez živých herců a film bude dostupný jako zdrojový kód pod nějakou open source licencí. Tohle dílo si o další modifikace přímo říká :-)

plakát

London Road (2015) 

Fantastické, viděno na UK/UH. Pokud jste trochu více otevřeni nemainstreamovým hudebním stylům a oceníte experimenty, tedy nesázet stále jen na jistotu, tak tento netradiční muzikál oceníte. Narozdíl od ostatních komentářů nemohu tvrdit, že bych se nudil. Konec může připadat ve srovnání se zbytkem kýčovitě, ale nezapomeňte, že to má být muzikál a té hrůzy tam bylo dostatečně. Kdyby se po skončení projekce prodávaly vstupenky na původní divadelní představení, tak bych neváhal. Škoda že to asi nikdo nekoupí do distibuce.

plakát

Příchozí (2016) 

První dvě třetiny za 5, bohužel konec to trochu sráží, třeba se ale po čase dočkáme režisérské verze jako v případě Blade Runnera :-)