Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Tohle je ta nejvíc nejlepší věc, která mohla vzniknout! Vzpomínka k seriálu, který frčí stále a pořád. Dlouho mě nic nedojalo na začátku, uprostřed i na konci. Děkuju!

plakát

Teď vaří šéf! (2014) (pořad) 

Seriál super, Zdeněk Pohlreich super, recepty super, ALE kolik z nás sledujících si to doma uvaří? Obyvatelé menších měst sotva seženou všechny potřebné ingredience.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Za mě absolutně nejlepší seriál poslední doby! Naprosto skvělá atmosféra, spoustu zápletek a o hereckém obsazení ani nemluvím. Hynek Čermák alias Kuneš si získal mé srdce a mám dojem, že nikdo jiný by tuhle roli lépe nezahrál. Jen škoda, že takové seriály mají tak málo dílů. Díky za tuhle super krimošku!

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Tak moc jsem se těšila, že moje první recenze vyjde na tenhle film, že bude pětihvězdičková a já se tu budu rozplývat. Jo vyšlo to, právě píši svou první recenzi, ale zbytek se rozplynul hned po pár minutách filmu. Upozorňuji, že knížky jsem četla. Dokonce několikrát. Stali se pro mě něčím nepopsatelným, jako Harry Potter, na kterém jsem vyrostla. Snažím se přijít na to, co zde kromě pár postav, jmen, netvorů a Ymbryn má film společného s románem? Jaký je důvod k tomu zaměňovat postavy, jejich schopnosti a to dokonce mezi hlavní dívčí postavou? Jaký význam má oživlý dědeček? Proboha proč je všechno narvané v jednom, JEDNOM jediném filmu?! Román má 3 díly. Každý díl má o něco víc stran než ten předchozí. Každý díl je mnohem čtivější než ten předchozí. A hlavně každý díl obsahuje minimálně dvojnásobný počet zápletek, tak se znovu sama sebe ptám, proč jen jeden díl? O Timu Burtonovi nepochybuji. Jeho filmy zbožňuju, ale mám dojem, že tohle chtělo trochu jinou fantazii. Jiné pojetí. Zkrátka, tohle pro něj bylo velké sousto. Bohužel je tohle por mě jeden z nejhorších filmů. Jedna hvězda letí pouze a jedině ke slečně Peregrinové, která si získala mé sympatie.

Ovládací panel
52. nej uživatel Rakousko
1 bod

Fanklub

(1)