Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (755)

plakát

Čtyřlístek (2024) (seriál) 

Skvělý humor a super hlášky, to byl starý Čtyřlístek od Ljuby Štíplové. Teď tam není vtip žádný, zůstaly jen stereotypy s nejrůznějšími Myšpulínovými vynálezy a podobně. I ty současné Němečkovy kresby vypadají jako odfláklé napodobeniny původních postav. Vhodné tak maximálně pro děti do čtyř let. Ach jo.

plakát

Kuřecí četa (2021) (seriál) 

"Rodinný" seriál to určitě není, "komedie" také ne. Nechal bych tam jen "animovaný". A ten tradičně příšerný český dabing písniček, brrr...

plakát

Ferrari (2023) 

Lehce podobný příběh jako Le Mans '66 (aka Ford vs Ferrari). Tady je to Ferrari vs Maserati. Zde je ve filmu o trochu více těch soukromých starostí a dilemat. Každopádně na velkém plátně (nejen) pro fandy rychlých aut rozhodně výjimečný zážitek.

plakát

Přišla v noci (2023) 

"Kocour je pěknej hajzl, přived si tam toho básníka Špagáta, ten tam má roztahaný ty svoje harmoniky..."

plakát

Neznámá bitva (2019) 

Tak tohle bylo z toho slabšího soudku, soudruhu politruku. Rusové umí lépe, např. "Bitva o Sevastopol (2015)". Tady je ten český název Neznámá bitva překvapivě asi přiléhavější než originál, protože s olbřímí bitvou o Ržev tohle nemá moc společného, celou dobu sledujete jen příhody malého oddílu rudoarmějců u jakéhosi pobořeného kostela...

plakát

Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky (2023) (pořad) 

Generálův ústní projev je velmi slabý, generál nedokáže své znalosti a myšlenky formulovat, nápověda mu nepomůže. Neznalost mu téměř znemožňuje komunikaci. Prý můžeme konečně svobodně cestovat, to je 34 let po revoluci vskutku objevné. Jedna hvězda za kyselé obličeje Václava Klause.