Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Dlouhá noc přežití (2020) odpad!

To snad ani není možný, co máme na světě za imbecily, kteří dají filmu v průměru (aktuálních) 23%. Vždyť v tom filmu je špatně všechno od úvodu až po závěr a dojebal to i náš dabingový tým. Už dlouho jsem tu nebyl, ale teď jsem se musel přihlásit, abych vyřval do světa, že tohle je odpad všech odpadů. Tohle museli natočit jenom proto, aby nasrali strašnou spoustu lidí.

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) odpad!

tpč to je tak doonděný, že tvůrci musej bejt ondoňové. To není klasika, to není parodie, to není taškařice, to prostě není nic než zvratek chorejch mozků. To snad může bejt dobrý jen pro smažky jako doprovod rauše a pak možná, podotýkám "možná", pro feministky a kočkobáby. Pokud se mýlím, tak se feministkám i kočkobábám omlouvám. Hodnocení třemi slovy: Bastl, Sračka a Zjebanina (bastlu a sračky). Zlatý zmutovaný žraloci co lítaj vzduchem a podobný píčoviny. Tfuj, takovej hnus jsem už dlouho neviděl.

plakát

Filosofové (2013) odpad!

V životě jsem si nepřál víc, aby ve školní třídě bouchla jaderná puma. Ani před písemkou o jejímž tématu jsem nevěděl ani hovno. Tohle letos vede v odpadech, který jsem dokoukal. A navíc dokoukal s myšlenkou ať si už konečně autor přidá trochu koksu do rypáku a nechá celou tu psychosquadru do jednoho vychcípat. Kdyby tu byla známka megasuperextraodpad, tak jí téhle čůrákovině...hájící práva buzen, darmožroutů a sráčů, proti veškeré přirozené logice...dám. No a ten konec, to už je fakt zabiják mozkových buněk. Celkově beru film jako pokus nasrat co nejvíc lidí.

plakát

Stanice číslo 76 (2014) odpad!

No ty krááávo. Než skončily úvodní titulky, věděl jsem, že je to píčovina. Ale budiž, občas se rád na nějakou tu píčovinu podívám. V desáté minutě jsem si už byl jist, že to není komedie, ale tragédie. V patnácté minutě jsem to americké psycho vzdal, protože je to jedna z největších sraček tohoto tisíciletí. Za tohle bych všem, kteří pracovali na předloze a scénáři, uříznul ptáky a frndy zalepil sekunďákem, aby se nemohli množit. Možná že z toho nakonec vyleze karikatura současné tváře americké společnosti, ale když já karikatury nesnáším. Tedy za mě, bez hvězdy. A palec...ani dolu, ani nahoru...tady ať použijí svůj palec autoři a v kroužku si ho můžou navzájem strčit do svých space station.

plakát

Need for Speed (2014) 

PEGI 13MAX Jsem rád, že jsem to nevypnul, přestože dokonce i mé lepší já říkalo "vypni to, na to nemáš buňky". Dokoukal jsem to a jsem rád, protože jinak bych si tu sračku nedovolil hodnotit. Přemýšlím pro koho tenhle film byl natočen. Asi jen pro vejfukošuky, lakoleštiče a předpubertální online děcka. Tohle fakt nezkousne nikdo, kdo je jen trochu normální (ani hráč NFS), protože to je tak do nebe volající vejplach, až to bolí. Dám půl hvězdy za to, že se snažili mít umytý auťáky a půl za to, že mě to nezabilo. Jinak palec dolů, protože filmy ke hrám se daj udělat mnohem líp.

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) odpad!

17 min + 59 sec. STOP To karaoke jsem už nerozdejchal. Možná, že až si do e-cigára začnu cpát LSD, tak to pak zkusím pustit znova. Do té doby o té sračce nechci slyšet a jak mi někdo řekne o božím odpuštění, tak ho praštím přes palici a pak mu sám možná odpustím.

plakát

Motorkář (2011) 

Týjó...drsnej vousatej biker, co vypadá jak homosexuální, kanadskej dřevorubec. Ani nevím, jestli má cenu o tom psát. Dal jsem zrychlených cca 10 minut, víc fakt nešlo. Nepochopil jsem ani komu je film určen, zda divným bikerům, malým dětem a nebo zda má pozvednout ego naší čtyřprocentní menšině. "Chceš panáka, nebo ho vykouřit?" Za tuhle hlášku, náhodou viděnou a slyšenou, dávám 1 hvězdu, protože byla úsměvná, neboť jí řekla žena, přestože bych jí v tomhle čekal spíš od "chlapa". No nic, jdu si pustit vetřelce, tomu víc uvěřím, že existuje.

plakát

Válečné hry: Za prahem smrti (2011) odpad!

TVL já jsem ale úchyl, když čumím na takovou sračku, kterou musel dát dohromady štáb složený z dlouholetých LSD toxikomanů, kteří dva dny před započetím práce museli začít abstinovat. Ty záběry na ptáčka, kobylku, žábu a kdovíjakou ještě havěť. "Drž hubu děvko", řekne padouch a zajatou dívku podřízne jak prase - a následuje muzika jak při odpanění Belly v Twilightu...tak tenhle kousek mě fakt asi dostal ze všeho nejvíc. Ovšem "poslední výstřel" a poslední padouch je mrtev - a záběr na obláček dýmu z hlavně...jak kdybych si mobilem natočil mou elektronickou cigaretu s vybitou baterkou...tak to taky bylo dokonalý. Dokonce natolik, že jsem si ten záběr zopakoval, abych se ujistil, že jsem viděl dobře. Co se týče dialogů, tak by mne zajímalo, zda to opravdu vymyslel scénárista a nebo ta banda z tvůrčí skupiny...sakra a teď už nevím jméno bosse těch našich dabujících dervišů. Vše ostatní jsou už jen takové sračky, že je škoda to komentovat...to prostě musíte vidět. Kdyby tohle někdy někdo smahnul na placku a zakopal na hřbitově, tak bude mít na triku apokalypsu zombie, protože tohle by fakt vyhnalo i mrtvýho z hrobu. :-D

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Tak ani šťáva z koulí ve svěráku týhle suchařině nepomohla. Láci z Bulharska bych tomu asi i odpustil (stejně tam nebyly skoro žádný exteriéry a technicky to vcelku ušlo), ale nepovedenej, tlačenej, hysterickej, ječící projev tý čubky byl strašnej a už v New Yorku jsem chtěl, aby zdechla a děj se stočil na ňákou jinou, na plac nově příchozí buchtu. Ona a její vřeštění (vidím to jako chybu v režii) mi zkazily celej film. A to sem se tak těšil. Třeba se to pokusí napravit českej dabing. :-D Technicky přijatelný - 10%, za zvuk (teda mimo toho ječení hlavní čubky) - 10% a za pokus (bohužel pouze pokus) o atmosféru (taky) - 10%. Celkem 30%, víc ani howning. PS: Za tu bloňďatou maminu měli dát vejce do svěráku panu rejžovi, protože jí zapoměl říct, že už se točí a že má hrát. Nebo za to mohla slečna s klapkou? Jestli jo, tak koule beru zpět (minulo by se to účinkem) a měním je na bradavku.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Haluz. Uschlá, bezlistá, kornatá haluz, která říká, že Star Trek byla kdysi větev plná živých, šťavnatých, krásně zelených lístků. Nelepím si modelínu na uši a čelo, ale sci-fi miluju (víc než porno). Jenže u tohohle mi dvakrát spadly víčka a v některých případech i brada, bohužel nikoli v obdivném úžasu. Jak říkám nejsem startrekovej máčo, ale čekal jsem od toho aspoň 3 - 4 hvězdy. Dalo to s bídou 2. Jestli ještě někdy někdo natočí stejnou kokotinu, tak je Star Trek vyřízenej. Howg