Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

Ace Wonder: Message from a Dead Man (2014) 

Film pro děti, u kterého čekáte, že vyplní čas na některé televizi mezi desátou a obědem. Rozpočet neměl moc velký, což tvůrci vyřešili elegantně pomocí komiksových sekvencí, nedostatky v hereckých schopnostech hlavních protagonistů se ale vykrýt nedají.

plakát

Backwards (2012) 

Schematická romantická vata určená ženám a vhodná maximálně jako kulisa k žehlení.

plakát

Belle du Seigneur (2012) 

Natalia Vodianova je příklad modelky, která není dobrá herečka. To, že je ve filmu několikrát nahá, je fajn, ale její herecké schopnosti se tím nezlepší. Ale i přes mizerný výkon Natalii, bych vraha filmu spíš hledal v postavě debutujícího režiséra, film samotný je nuda v kostýmech, celou dobu jsem měl pocit, že sleduju špatnou divadelní hru.

plakát

Clan, Le (2012) 

Zpočátku sledujete sociální drama zasazené do roku 1944 (kostýmy a exteriéry nebyly ošizeny) o partě chudých týpků, kteří si přivydělávají mlácením lidí, přičemž zápletka i některé postupy vypadají jak z telenovely, pak se něco stane a najednou koukáte na slasher. Divný film, možná by si zasloužil třetí hvězdu za překvapení.

plakát

Colin (2008) 

Jonyyy to vystihnul přesně. Tenhle film by potřeboval vyšší rozpočet, kameramana bez Parkinsona a taky kratší stopáž. Ale ta hudba je opravdu dobrá.

plakát

Černý kůň (2011) 

Protože je Happiness jeden z mých nejoblíbenějších filmů, byla laťka očekávání nastavena vysoko. Navíc je film i skvěle obsazený. Výsledek ovšem zklamal. Film se plácá do nikam, je v něm spousta otravných snových sekvencí a výsledný efekt je velmi rozpačitý. Ta třetí hvězda má velmi odřené cípy.

plakát

Demons Never Die (2011) 

Film údajně natočený za 18 dní, 90,000 liber a navíc v osobních rezidencích jednotlivých herců. Je spousta mnohem horších filmů za mnohem víc peněz, ale je to, jak píše Bloody13 - nuda s modrým filtrem.

plakát

Dětský pokoj (2012) 

Nic jsem si od filmu nesliboval a dočkal jsem se příjemného překvapení. Tematicky má film blízko k Ice Storm, ale je samozřejmě slabší.

plakát

Deutschland 83 (2015) (seriál) 

Už dlouho jsem se tak nerozcházel v hodnocení s ostatními. Scénář seriálu je tak neuvěřitelně naivní a pitomý, že jsem vydržel jen jednu epizodu. Dvě hvězdy jsou za kostýmy.

plakát

Everyday (2012) 

Ian (John Simm) je ve vězení a jeho manželka Karen ho s dětmi chodí navštěvovat. Občas Iana pustí na víkend z vězení domů. A tohle se opakuje pořád dokola ve stylu Dogma 95. Rozhodně to není špatný film a navíc soundtrack obstaral Michael Nyman, ale po hodině už to začíná být slušná nuda.