Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (6)

Letní déšť

Letní déšť (2006)

Chápu ,že fandové hispánské kinematografie budou mít pro tento snímek větší pochopení , než ostatní , ale mě osobně se zaril dost pod kůží a sociální drama z malého města z postfrankovské doby není vůbec špatné ,naopak u mě zabodoval i Antonio B. jako režisér.

Láska je láska

Láska je láska (1998)

Sociální drama o dvou lesbičkách v jiných společenských postaveních ... to mi přijde na levnej americkej békovej film pro týnejdžry , ale tady se to povedlo, je to takový roztomilý a vtipný , místy smutný a toho Moodysson určitě chtěl dosáhnout. Líbilo se mi to ve 14-ti ,když jsem to viděl jako puboš a líbí se mi to i teď.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Moc se mi líbí typické tarantinovské mini děje v jednom balení. Prolínání tří jazyků (pouze filmový masochista si tento film vychutná s dabingem) s dokonalou scénou v baru a na schodech kina. K tomu dva moji oblíbení herci ,rovná se pro mě nejlepší film roku

Amores perros - Láska je kurva

Amores perros - Láska je kurva (2000)

Amores perros (Láska je kurva ) to mi ten překlad připadá k natahání lidí do kina co nejvíc pubošů , ale kdo přišel a viděl , určitě nelitoval a hudba od Santaolalla s Contol Machete je bez chyby , PARÁDA

Sbal prachy a vypadni

Sbal prachy a vypadni (1998)

Paráda ,dobrá komediální gangsterka kde neohrabanost a amaterství baví od začátku do konce a Vinnie Jones je prostě borec !!

Od soumraku do úsvitu

Od soumraku do úsvitu (1996)

Tak toto je klasika , poprvé kdy jsem si všiml jmén Tarantino a Danny Trejo bylo u tohoto počinu. Robert Rodriguez si na tomto podle mě udělal jméno. A jsem celkem na pochybách kam tento film zařadit jestli horor, akční , komedie, triler , road movie ? Toje jedno právě proto vše v jednom to dělá jeden z kultovním snímků tohoto žánru .