Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Slátanina, která béčkovým filmům z 80.let nesahá ani po kolena. Tam aspoň měli trochu soudnosti a tolik to nepřeháněli. Zde jim je to uplně jedno, film je nalajnovaný tak, aby měl každý herec 5 min pro svoji krvavou vřavu, po 5minutách je na řadě další. A tak to jde při všech akčních scénách, hlavně ta první je tak dlouhá až to pěkný není. Vrcholem je hanobení soundtracku z Hodny, zlý a oškilvý , při velmi trapném a již 100x opakovaném příchodu, tentokrát v podání Chucka Norrise.

plakát

Sniper (2009) 

Přišlo mně to dost neprofesionální, nejen že přeskakují z jednoho odbdobí do druhého, ale hlavně ta americká propaganda doslova rve uši. Myslím si, že profesionální sniper by se choval jinak, vesměs to byli mladí kluci co měli jen štestí. Chyběla mně i taková širší škála zbraní, představit jen 4 -5 zbraní za celou americkou historii je málo. Suma sumárum, člověk se nějaké ty vychytávky dozví, ale zbytek musí naštudovat sám.

plakát

Avengers (2012) 

Jak je možný, že takovýhle nesmysl může mít tolik procent? První třída x-menů má o celých 6 procent méně. Přitom je to úplně jiná liga. Zápletka tohodle filmu je opravdu trapná, bylo to tady už nejmín 20x , kdy země je napadena vetřelci z vesmíru a stará dobrá Amerika zachrání svět. Emzáci jsou úplní chudáci , ovládají techlologie mnohonásobně silnější než májí lidé a přesto je Scarlet dokáže ubodat nožíkem. Postavy hrdinů bych bral kdyby to bylo v dospělejším provedení (třeba jako watchmens), nevím co každý druhý chválí hulka, vždyt to bylo děsně přehnaný ( Tora nepřemůže ale Lokiho hned zrychtuje) a to jak zničí celou tu vesmirnou potvoru na jednu ranu, je taky dost nesmyslný. Iron man, ten ať se jde zahrabat, ten jeho smysl pro humor, kdy po výbuchu atomovky laškuje, že pujde s hulkem do bufetu apod. je už moc, ten jeho oblek, mě jako konstruktéra dohání k šílenství. Navíc celý film je jak přes kopírák transformers 3, kteří mě zaujali mnohem víc. Jen tak tak na 3 hvězdy.

plakát

Hunger Games (2012) 

To byla teda ptákovina. Co 10 min to jeden dva nesmysly. Proč by měl někdo sledovat vraždění malých capartů? Jak je možné se tak rychle naučit zacházet se zbraněmi a ovládat bojová umění? ( veteráni z commandos by koukali) K čemu je ta soutěž vůbec dobrá ?To že tam někteří vyzdvyhují výkon Harrelsona je k smíchu, je tam absolutně nezáživnej stejně jako celej film. K pobavení je taky kamufláž jedno z hlavních aktérů, kdy se zraněním nohy dokáže odplazit a na zbytek těla si namaluje kamufláž kamení a kapradin. Knihu jsem nečetl, je možný že by na dost otázek odpověděla, ale popravdě i autarka té knihy musí být pěkně křáplá, až bizarně úchylná.

plakát

The Divide (2011) 

Nechutně úžasný film, zpočátku jsem čekal pořádny scifi, ale přešlo to v něco jiného. Něco mezi saw a počítačovou hrou fallout . V některých scénách jsem si musel fakt zakrýt oči, opravdu nemám rád když někdo někomu trhá nehty :), ale na druhou stranu to vše do sebe pěkně reálně zapadá. Na škodu ani neni, že autoři nevysvětlí nic z dění venku, alespoň má divák o čem přemýšlet. Na 5 hvězdiček se mně to nezdá, i když samotný konec by si je určitě zasloužil.

plakát

Zítra to roztočíme, drahoušku...! (1976) 

Parádní komedie, jedna z těch které neztratí kouzlo ani po tolika letech: " Jezdím na kastroul (Castrol) " ,to je hláška, která mě vždycky dostane do kolen.

plakát

Linkin Park: Road to Revolution (Live at Milton Keynes) (2008) (koncert) 

Těch 94 % mně příjde nějak mimo. Poslouchám Lp to ano, ale toto má opravdu hodně daleko ke studiové verzi. I když Chaster huláká co to jde, pořád je to málo. Když to srovnám s vizualní a zvukovou stránkou z jíných top koncertů je to slabota. Navíc od půlky mě děsně štval Bred Delson, to jeho brnkáni do kytary bylo uplně mimo.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Nemůžu si pomoct, ale novodobé podání Sherlocka, je urážka původní předlohy. Je tam tolik chyb, u kterých prostě nemůžu přivřít oko. Ať už se jedná o dějovou hektičnost, rychlé střihy kamery ,přemírou zpomalených vizuálních efektů (alá Spartacus) nebo naprostou nesmrtelnost Sherlocka. Popravdě jsem si přál aby děj zkončil na tom vodopádu . Což je taky paradox, vodopád z hory v Alpách:)

plakát

Willy Fog na cestě kolem světa (1981) (seriál) 

Je jasné, že dnes už to nemá takové kouzlo jako dříve. Asi ani dnešní mládež to neocení jako já tehdy , ale i tak si to plný počet zaslouží. Barnabáš a Tico (Čiko) palec nahoru.