Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (55)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Film o kterém sám Kazma tvrdil, že nebude nikde jinde než v kinech, ale peníze nesmrdí a tak jsme se dočkali i na Netlflixu. Upřímně jsem rád, že jsem do kina nešel, protože tohle prostě nebylo dobrý. Zachraňuje je to jen pěkná filmařská práce Andyho Fehu, jehož ruka ve filmových pasážích dost poznat. Jinak je to celé nemastné neslané. Stokrát raději bych viděl celý neexistující film Tajný zákop. Kazmu jsem sledoval od jeho původní Oneman Show, kde si zval hosty před hrozný pozadí do sedacího pytle a byla to i zábava. Bohužel začíná to být laciné a už to nemá takové kouzlo a drive jako na začátku.

plakát

Ghoul (2015) 

Ghoul neurazí, ale ani ničím moc nepřekvapí. Ukazuje se zde, ale že česká produkce to může dotáhnout daleko a nemusíme pořád točit jen romantické slátaniny, kde se točí ti samí herci do kola.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Takový typ filmů mám hodně rád. Ať si říká kdo chce co chce v tomhle je všechno naptí humor i trochu té akce. Skvělé překvapení, tedy aspoň pro mě.

plakát

John Wick (2014) 

Podle mě jedno z největších akčních překvapení tohoto roku. Keaunu Reeves se vrátil do své staré formy. Po tomto filmu už nikdy neuvidím Continental jako dřív.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Jeden z nejúžasnějších filmů co jsem kdy viděl. Nejde o to jestli máte rádi romantiku nebo ne. Tohle by měl vidět každý. Doslova vám to otevře oči. Za mě opravdu spokojenost. Teď ještě dočíst knihu.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Nevím čekal sem, že to bude vtipnější a svižnější, některé momenty jsou přehnané až moc, ale není to vyloženě špatný film už jen proto, že tam hraje Edward Norton.

plakát

Věk draků (2011) odpad!

Co to sakra je? Pominu že ve filmu o dracích, draci skoro nejsou. Pokus o příběh na bodu nula a převedení románu....no škoda mluvit stráta času. Kdybych neležel v nemocnici asi bych si to nepustil.

plakát

Nevědomí (2013) 

Pořád si kladu otázku proč u Sci-fi jde natočit tolik kvalitních snímků a u fantasy nikoliv. Každopádně stvárnění postapokaliptického světa mi vyrazilo dech a úžasná hudba to jen podpořila. Nechci tu nic vyzrazovat dopředu, určitě běžte do kina.

plakát

Hledám Amy (1997) 

K tomuhle filmu od Kevina Smithe jsem se dostal jako k poslední nevím ani proč, ono vlastně jsem to všechno viděl tak na přeskáčku kromě Clerks a teď mi to do sebe krásně zapadá. Na to, že romantické komedie nemusím je toto super. Opět skvělý Jay a mlčenlivý Bob i když tentokrát jen krátce a o zbytku filmu nemluvě, je to prostě Smith.

plakát

Flákači (1995) 

Tenhle film jsem prostě jako fanoušek Smithe musel vidět. Je to neotřelá komedie, která si nebere servítky s nikým a s ničím. Řeší se tu všechno od komiksů po Star Wars a to se mi líbí. Do toho jsou tu zase Jay a mlčenlivý Bob. No prostě senzace. Myslím, že tenhle film je hodně nedoceněný a že by mu měl dát každý příznivce komedií.