Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

dejww odpad!

všechny recenze uživatele

Když to tady vidím, musel jsem se snížit k odpadu, jelikož ve srovnání s Cool Girl! (2023) je tohle horší. Mělo by o tom být smýšleno alespoň jako o podobně špatném filmu. Vysvětlením je zřejmě marketing, který je snad to jediné co lze pochválit. Evidentně všechny přesvědčil, že to není jen naleštěný sranec. Slibované revoluční pokračování po opuštění kinosálu se nekonalo, a i kdyby dopadlo tak, jak (asi) mělo, nepomohlo by to. Celé vyústění jen podtrhlo patetické plácání, které probíhá po celý film. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Famózní výkony nabízí letošní paralympiáda v etablovaným trapnohumoru, kde průměrnej českej Pepík od vymaštěnýho potrata dělnický mládeže po důchodkyni Jarmilu nalézá zastoupení napříč formáty i generacemi; headliner patokoncertů Staré šprcky Mareš vyprodává kulturáky, vyčpělej devadesátkovej srandokaps Kozub outů arény, citovej skemr, fejkr a narcistní šašek Kazma kina. Poslední zmíněný v honbě za co největším dojákem neváhá svým fanouškům předhodit tak překombinovanou čalamádu, že by z toho i tvůrci série Saw chytli epilepťák. Po čtyřech letech v zapomnění se šablona nemění: naleštěný komercializovaný hovno navlečený na dobrej úmysl, stačí se zaštítit postiženýma, nemocnýma, umírajícíma, whatever, čím smutnější kombíčko, tím víc patosu a soucitu od zavlhlejch šestnáctek v premestruační tenzi, prostě sežeňte pár retardovaných sirotků bez nohou po obrně mozku v posledním stádiu rakoviny a máte vyhráno. Jelikož už i těm nejzarytějším ultras při jeho posledních prancích rotovala pomatená střelka morálního kompasu jak větrák v létě, svůj nejnovější počin Kazma komponuje nepokrytě do nesourodý vyfabulovaný fikce, ubohej přešlap s autem se uboze táhne až do multikin, co do humoru tu máme plnokrevnej sequel Kameňáku 5, Zdenka Troskůj má důstojnýho nástupce. Nejzábavnější na celým filmu je to naivní doufání do první minuty, že to nebude obskurně trapná nebetyčná sračka. Příště bych se raději sto minut díval, jak na plátně probublává žumpa. Co naplat, nevkusní diváci Ulice a primitivní děti po lobotomii se jistě ulajkují blahem a zaplaví internet svými dojatými vzlyky „lydi, dyť Kasma to mislý upřýmňe!“. V rámci reparace svědomí věnuju ekvivalent částky za lístek na dobročinné účely a obdaruju nejbližší prochcanou smažku na hlaváku 250 korunami na strouhankou remixovaný matro od Deža z Cejlu. Bliju. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V dávnych časoch, keď sme všetci používali hlášku "catering za 300 000" nás nikoho ani len nenapadlo, že to tento klučina s okuliarmi dotiahne na veľké plátno, kde spraví to, čo vie najlepšie: porábku na dve republiky. Samozrejme, že príbeh je vymyslený, čo však vymyslené nie je, je zisk z kín a následná reinvestícia a nová porábka. Takže, týmto filmom nič nekončí, skôr všetko začína. Kam sa to dá ťahať? Túto otázku som si kládol pri každej OMS a vždy sa to niekam posunulo, toto nie je výnimka. Kazma natočil a vypustil projekt, na ktorý môžete pozerať z rôznych uhlov. Za mňa to funguje ako heistfilm, funguje to ako komédia, funguje to po technickej a vizuálnej stránke, ale hlavne, stále to funguje ako OMS. Po záverečných titlkoch, myslím po úplne záverečných titulkoch (nakoľko tam je schovaná medzititulková scéna) som ešte chvíľu sedel a rozmýšľal, ako veľmi nás všetkých divákov porobili a žasol som nad tým. A presne takýto pocit mám pri každom OMS. Každá scéna, každý obraz, každý záber tu musel byť vypiplaný do detailu, lebo inak to táto crew ani nevie. A preto, s čistým svedomím 5 z 5 (CC, Vivo, premiera) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický až fyzicky odpudivý, hrabivý, samolibý slizáček z vidlí a bezskrupulózně účelový monetární pseudoaltruista, který by se bez asociálních sítí a tamější kohorty mentálně atrofovaných proletářských dětí a jejich neméně obdařených rodičů dostal na výsluní před objektiv leda tak jako šikanovaný faciální model fotosoutěže o nejhnusnější prdel roku, se příznačně zaprodanecky a akulturně stylizoval do krutopřísného emeryckého borečka a lá Browns brothers, čímž si splnil český sen, samosebou strhal všechny rekordy nejsmrdutějších bulvárních žump a vyvolal masové lopatí orgie cerebrálně malomocné většiny našich lůzrů a hnojů. Chápu, že u včel svědí prostředky a touhle pícninou se k prasknutí nažrala všechna hovada včetně toho „tak úžasného a tolik originálního“ paautora a genitálního marketéra blahoslavených, jenž nad sebou samým dozajista i nepokrytě vyhonil, protože je to určitě ten největší a nejchytřejší frajer, jakého zná. Ovšem fuckt, že tohle přitroublé, trapákovské a asociálně vyhajpované ONEFREAKSHOW, plné děsně vychlazených emeryčtinismů mezi českýma solvinama, posralo v kinech i opravdové a někdy vydařené filmy s kulturní hodnotou, je opravdu smutnou vizitkou slzavého údolí Planety opic. Jak zde trefně poznamenal pan Arzenál, je až věčná škoda, že ten mamonářský pamrd nedostal i tolik „kreativní a originální“ krysařský nápad, a tomu dobytku to kapesné nakonec fuckt nerozházel nad Macochou. Raketově by ihned plošně stoupl intelekt národa! A pro šťastný konec by to nad tou propastí ještě chtělo jako třešničku „Kellnerův gambit“, tedy tragickou nehodu rozhazovačného vrtulníku s genitálem na palubě. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl FILM o pičusovi, kterej doluje na pozemku nic netušících seniorů díru, aby mohl oblbovat lidi rádoby soutěží, a kdyby to šlo do sebe, mohla z toho být s těmi pár záblesky humorných nápadů celkem dobrá komedie. Ona je to bohužel ale jen REKLAMA na pičuse, co doluje díry a oblbuje lidi rádoby soutěží - a z toho nic kloudného prostě už z principu nemohlo vzniknout. Celý ten falešný heist a finální poselství ex-přítelkyni, to byl vrchol trapnosti. Pomyslná cena pro letošní totální český filmový cringefest putuje Kazmovi, gratuluji. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Předprodej vstupenek na film byl tak úspěšný, že multikina začala přidávat další sály, aby nápor diváků zvládla. (Dukekuky)
  • Film byl dle slov autorů opatřen pokročilou technologií, která měla zabránit distribuci jeho pirátských kopií. Ochrana spočívala v obrazových artefaktech, které byly vloženy do obrazu. Před projekcí filmu v kině zaznělo ohledně přítomnosti této technologie varování v češtině a v angličtině. (Jantar2)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama