Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (5)

I Am Britney Jean

I Am Britney Jean (2013) (TV film)

Dokument I Am Britney Jean vás vezme do zákulisí příprav koncertních show v Las Vegas, které jsou svou velikostí, technickým vybavením, náročnou produkcí a efekty, tou největší show jakou kdy Britney ve své kariéře udělala. S touto show bude Britney vystupovat do roku 2015 ve městě hříchů. Mimo to uvidíte také, jak se točily její nejnovější klipy "Work B**ch" a "Perfume". Britney vám dovolí nahlédnout i do jejího soukromí a prozradí také něco o sobě.

Rihanna: Loud Tour Live at the 02

Rihanna: Loud Tour Live at the 02 (2012) (koncert)

Druhé koncertní DVD barbadoské zpěvačky Rihanny. Záznam byl natočen běhém tří vyprodaných koncertů v londýnské O2 aréně v prosinci roku 2011 a obsahuje i mnoho záběrů ze zákulisí. Turné podporuje její páté studiové album "Loud", ale do setlistu zařadila i své hity z předchozích alb a v přídavku vystoupila s tehdy novým singlem "We Found Love" z šestého studiového alba.

Britney Spears: In the Zone

Britney Spears: In the Zone (2004) (koncert)

In The Zone je pátým DVD zpěvačky Britney Spears. Jive Records jej vydalo 6. dubna 2004 společně se stejnojmenným albem. DVD obsahuje její speciální koncert pro televizi ABC Britney Spears: In the Zone, záběry z živých vystoupení na podporu alba, hudební videa "Me Against The Music" a "Toxic" a video z natáčení klipu "Toxic", také nevydaný materiál, jako je například několik nových skladeb, fotogalerii a rozhovory.

Britney & Kevin: Chaotic

Britney & Kevin: Chaotic (2005) (pořad)

Britney & Kevin: Chaotic je americká reality show. Série se z velké části skládá z domácích videí vytvořených Britney a Kevinem, a také přidaným komentářem, počínaje jejich seznámením v rámci evropské části turné Britney "The Onyx Hotel Tour" na jaře 2004, a konče jejich manželstvím v září téhož roku.

Britney Spears živě v hotelu Onyx

Britney Spears živě v hotelu Onyx (2004) (koncert)

Čtvrté koncertní turné americké zpěvačky Britney Spears. Podporuje čtvrté studiové album "In the Zone". Britney se k vytvoření show inspirovala tématem hotelu. Podium je inspirováno broadwayskými muzikály. Setlist je složen převážně z písní z alba "In the Zone", ale také ze starších songů přepracovaných s různými prvky jazzu, blues a latinských perkusí.
Koncert se odehrál 28. března 2004 v Miami v American Airlines Arena a režisérem se stal Hamish Hamilton. Tento úžasný koncert vám nabídne monstrózní show, živý zpěv, divoký tanec i intimní atmosféru kabaretu.

Reklama