Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (41)

plakát

Umění lhát (2009) 

Film, který musel všem pánbíčkářům pořádně hnout žlučí, ale mě zapřísáhlého ateistu a fanouška Ricka, nejenže nezklamal, ale naopak nadchnul.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Klasický Nolan, zbytečně přeceňovaný film, který se snaží o hluboké myšlenky, ale ve výsledku je to mnoho povyku pro nic.

plakát

Polygamie (2009) 

Maďaři nám ukázali, že se dá natočit film se zajímavým scénářem, s výbornými hereckými výkony, který si nehraje na vysoké umění, ale nakonec v člověku zanechá hluboký dojem. Hodnocení na databázi mne nepřekvapuje, podobné hodnocení zde mají určitým způsobem podobné filmy jako francouzský Vadí nevadí, britské Svatby jako řemen, australská Proměna Placida Lakea.

plakát

Rodina je základ státu (2011) 

Včera jsem viděl jeden z nejlepších filmů z posledních let, který přesně odpovídá současnosti v naší společnosti a osudu mnoha lidí.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

U seriálu, kdy lze za alespoň průměrnej považovat tak každej desátej díl, jsou i dvě hvězdičky moc. Tohle opravdu nikdo nemůže srovnávat s Friends, nevtipný postavy, ani jedna sympatická a absolutně nereálný situace posouvaj tenhle seriál čím dál víc k odpadu.

plakát

Vlak dětství a naděje (1985) (seriál) 

Za roli malýho esesáka v kočárku prej naši dostali 70 Kčs, můžu snad dát něco jinýho než 5 bodů.

plakát

Laurentie (2011) 

Film mě v každém případě zaujal. Je pravda, že první polovinu filmu jsem myslel, že umřu, některý scény mě vyloženě iritovali (hospoda a odchod z hospody). Ale od předem zmiňované scény z kuchyně, se film docela "rozjel". Bohužel, pro mě měl skončit scénou ve vlaku. S happy endem, by se mi ten film líbil mnohem víc.

plakát

Počátek (2010) 

Tohle jsem očekával od Matrixu, i přes drobný nedostaky je to nejlepší film posledních dvou let co jsem viděl. Za zbytečnou považuju zimní scénu, která moc snově nevypadala.

plakát

ABBA: Mamma Mia! Story (2008) (TV film) 

Film jsem dlouho nechtěl vidět, ale po shlédnutí tohoto dokumentu měním názor, asi to nebude úplná ptákovina.