Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (5)

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Pro mě je to nejlepší seriál/sitcom co existuje. Hrozně mi přirostl k srdci. Kdyby to šlo, dám 6*. Nejvíc mě rozesmálo když se Charlie zeptal Alana: ,,co uděláš s Jakem??" a Alan odpověděl: ,,napadlo mě grilování" a Charlie: ,,dítě nemusí bejt špatný, ale dal bych si hamburgery" ... :D:D:D

Věřte nevěřte

Věřte nevěřte (1997)

Pro mě je tohle legendární seriál.. nikdy nezapomenu na tu úvodní znělku která mi jako malýmu klukovi nahánela hrůzu.. na tenhle seriál mam opravdu hodně krásných vzpomínek..

Hospoda

Hospoda (1996)

Z tohohle seriálu je cítít taková ta pohoda 90. let kdy ještě nebyl facebook, iphony, smartphony a podobný věci.. já vim pokrok nezastavíš ale je tu vidět malej rozdíl jak se lidi mezi sebou bavili dřív a jak se baví teď a ikdyž alkohol moc nemusim u Hospody se vždycky zasměju a nechápu vůbec to hodnocení.. zvlášť kachna a Babula tu sází jednu hlášku za druhou..

Rybí legendy Jakuba Vágnera

Rybí legendy Jakuba Vágnera (2011)

Kdo nikdy nechytal ryby, tak to asi nepochopí, ale pro člověka co má rád rybaření by to měla bejt povinnost.. absolutní srdcovka v rámci dokumentů a Jakub je opravdu mistr ve svým oboru..