Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (586)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další kultovní záležitost stanice Fox - Ne, skutečně se nejedná o stanici Foxe Muldera, jakkoli se zde samozřejmě podobná veselá asociace přímo nabízí.. - která však v důsledku sází zejména na ten samotný hravý koncept projektu, kdy divák může hádat, kterou epizodku si snaživí scenáristé sami vymysleli a která vychází z příběhů skutečných, díky čemuž dokáží diváka udržet u obrazovek snáze, potažmo ho emocionálně napojují na samotný děj lépe, než se jim to často daří přímo prostřednictvím samotných kraťasů s velmi kolísavou kvalitou.. Takoví zámořští Lehmannovi Bakaláři s rádoby hitchcockovskou atmosférou a výbornými průvodci v podobě Jamese Brolina a Jonathana Frakese.. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Mám rád tajemno (esoterično), iracionální životní příběhy, fascinují mne odjakživa, i když některé z nich jsou tu kolikrát označeny jen nálepkou fikce, co není může jednou být. Oceňuji především snahu, vůbec s něčím takovým přijít, zkuste si to sami netolerantní remcalové:-)...Démonický moderátor Frakes byl jednoznačně nejlepší! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ a moje každotýdenní droga!!!! Na tomto seriálu jsem vyrůstal a nevynechal jsem jediný díl. Ať už to, co tam bylo sehráno a natočeno byla pravda nebo ne, tenhle pořad měl nápad, měl napětí, mrazivou atmosféru a perfektní moderátory. Jonathan Frakes úplně supeeer. Jeden z nejlepších seriálů pro mě osobně, ale především seriál, který ve mě probudil hororového ducha. Bez něj bych se možná nikdy na horory nedal, proto díky za něj!!! 10/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žijeme vo svete, kde existuje reálne aj zdanlivo nemožné. Kde skutočnosť berie na seba podobu ilúzie a kde sú niektoré veci nevysvetliteľné. Dokážete odlíšiť pravdu od fikcie? Vyskúšajte si to. Pozrite sa krátke príbehy z tohto amerického televízneho seriálu a pokúste sa uhádnuť, ktoré epizódy sú natočené podľa skutočných udalostí a ktoré sú len výplodom práce scénaristov. Fact or Fiction? Seriál "Verte neverte" je pohodový mysteriózno-horrorovo-scifi-fantasy bulvár. *** ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - Dneska v 9 hodin večer jsem zasedl a příjemně si zavzpomínal. Tenhle seriál patřil v mém mládí k těm nejoblíbenějším. Tajemné příběhy, u kterých jsme celá rodina tipovaly, jestli je to pravda nebo výmysl a dělali si čárky za uhodnutou odpověď :) Jonathan Frakes, ale zejména dabér pan Plachý tomu dodávali ještě tajemnější atmosféru. I dnes se mi to líbilo, jenom s tím CZ dabingem se tenkrát moc nemazlili - téměř všechny mladé mužské postavy mluvil Filip Švarc :) Od té doby jsem na jeho hlas alergický :) Každopádně seriál byl, je, a vždycky bude pro mě jedničkou! Hned si ho dávám do oblíbených. 99% // Další zhlédnuté epizody: 5.12., 12.12., 19.12., ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • V Rusku seriál přetočili a nasadili vlastního moderátora, v Německu mu vytvořili vlastní znělku. (JoranProvenzano)
  • Ani jedna z epizod neobsahuje všech 5 příběhů pravdivých, ale ani všech 5 příběhů nepravdivých. (David7)

Reklama

Reklama