Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (861)

plakát

Absolventka (2009) 

Milý film, dostanete přesně, co jste čekali :D

plakát

A dost! (2013) 

My ženy jsme fakt nemožné krávy

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Výborný seriál, přesně podle mého gusta. Trochu víc se mi líbil podobný -torchwood/

plakát

Akta X - Série 4 (1996) (série) 

No některé díly se hodně nepovedly, spíš takový Grimm :) I když i ten se mi líbil, jenže ten si na nic nehrál.

plakát

Aladin (2019) 

Přeplácané? Ano Moc barevné? Ano Zábavné ? Ano :D :D

plakát

Albert Nobbs (2011) 

POZOR- může obsahovat spoiler-Ještě místy temnější zacházení s personálem je vidět ve skvělém filmu -gosford-park/který tímto doporučuji.Myslím, že pod schody a nad schody je celkem jasné rozlišení. Tady jsem obdivovala malíře, který/á se se situací vyrovnal po svém a lépe než chudák Albert.Nakonec jeho prašule padly do špatných rukou.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Nemůžu jinak a musím se ozvat. Byla tady setřena tzv. sotva zletilá blondýna, výměšek čísich varlat. Kdyby si kritik laskavě přečetl profil, tak by mu došlo, že v době natáčení měla Sarah Jones 29 let, což není zase tak málo. Je v této roli velice koukatelná a co si budem nalhávat v těchto seriálech je vždy někdo líbivý. Jen je mi líto, že Sam Neil je již nejspíš za zenitem a nic nového nepředvedl. Připomněl mi svoji postavu v Záhadě Bermudského trojúhelníku, stejná gesta a xichty.Každopádně má seriál co nabídnout.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Hehe další luxusní pohádka pro dospělé :D :D Nezničitelná agentka zachraňuje svět . Všude vnikne a jen tak ledabyle zlikviduje sem tam tlupu drsných chlapů. Dostane se kamkoli a umí plynule několik jazyků. Cestování 2x týdně za misí? brnkačka a ani spát a jíst nepotřebuje-teda aspoň jsem si nevšimla a to už koukám na polovinu druhé serie. Ještě zvládá vysokou školu, ale to fakt už nevím jak dělá :) Nehledě na množství paruk a převleků, které zřejmě má v kabelce :D Jo ještě má zřejmě přehled i v historii a umění a 2 chlapy na výběr, jen ještě neví, kterého si nabrnknout. Tipuji, že jeden záhadně umře. Koukat se na to dá :)) pro serialofobiky. Nejlepší postava bezpochyby je Marshall :D je božííí. Ještě taky měli prohodit role mezi M.Vartanem a B.Cooperem, protože mezi Vartanem a Sydney nevidím špetku chemie :(

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Fakt jsem se po dlouhé době pobavila. Francouzské komedie i bez prdelních a nechutných hlášek jsou nejlepší :)