Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (4)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První série mě uhranula, druhé jsem pod vlivem dojmů z první odpustil jistou rozvleklost, ale třetí sérii jsem již nevydržel, protože to byla NESKUTEČNÁ NUDA. Hned zkraje první série mě zaujala linie chodců blížících se ke zdi. Od té doby se o tom jen a pouze žvaní, a na konci třetí série jsme se v této linii neposunuli vlastně vůbec nikam. Ve třetí sérii mě styl seriálu ne jen vadil, ale už i vyloženě vytáčel...

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Snímek jenž by neměl uniknout pozornosti nikomu kdo se alespoň trochu zajímá o trading, ale rád by svůj kulturní zážitek sdílel i s drahou polovičkou. Gordon vyzvedávající si po propuštění svůj mobil nemá chybu :-)

plakát

Po stopách duchů (2008) (pořad) 

Jsou zde 2 možnosti: Buď je celý cyklus jeden velký fake, což by indikovalo ohromný filmařský um, fantazii a smysl pro autenticitu a hodnocení 5*, nebo jde opravdu o pravdivý materiál, a za ten by trojice aktérů zasloužila hvězd alespoň deset, protože odvaha kterou kluci prokazují je neskutečná. Ještě lze brát v úvahu 3. možnost, nebo-li že je to půl napůl, ale tu bych beztak hodnotil opět pětkou. Zkrátka, jde o obrovsky sugestivní dokumentární seriál, který žádný duchařský či hororový fanoušek nemůže nechat bez povšimnutí. Je obrovská škoda že zatím nejsou k dispozici české titulky, ale show si rozhodně užije i ten kdo si s angličtinou netyká. Doporučuji!

plakát

Oko bere (2008) 

Příjemná podívaná, které je však třeba vytknout několik věcí . První je absence výraznějších herců (samozřejmě krom Kevina a Kate samozřejmě), druhou je jejich sympatičnost - nefandil jsem v podstatě nikomu z těch komu by se slušelo, naopak nejvíc jsem "pekl" s panem profesorem. Třetím a pro mě osobně nejvýraznějším nedostatkem byly díry ve scénaři a jisté nelogičnosti. (k hrdinům evidentně ještě nedošla novinka v podobě bankovních účtů...) Nicméně snímek bavil a to je hlavní.