Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Orphan (2009) 

Fenomenální výkon holky v hlavní roli. Ultra roztomilá holčička ve vedlejší roli. Mega trouba v roli fotra.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Hlavní dějová linka je naprostá woke sračka, pohádka o emancipované pubertální Komančerské micině, která na počátku 18. století v americké divočině jde za svým snem o genderové rovnoprávnosti. Po cestě za tímto snem likviduje tahle 50 kilová dívenka v boji zblízka celé skupiny stokilových divočinou ošlehaných traperů, aby na závěr zlikvidovala v boji jeden na jednoho Predátora, kterej má cca 2.5 metru a minimálně 200 kg svalů. Takže tady bychom to měli za nula bodů. Na druhou stranu Predátor samotnej, a brutálně nemilosrdné akční scény s ním, jsou pochutnání par excellence. Tady je to za pět bodů. Výsledek tedy solidních 2.5 hvězdy, ani o trochu víc. O nic nepřijdete, když se na film nepodíváte a místo toho zhlédnete zhruba 8 minutový sestřih nejlepších akčních scén filmu, který najdete na Youtube. Tak jako tak je to to jediné opravdu zajímavé na celém tomhle počinu. Howgh.

plakát

Pryč od pece (2013) 

Bale skvělej, jak ostatně všude a ve všem. Harrelson taky good.

plakát

Profesionál (1981) 

Bebe v nejlepší formě. Klasika mého dětství, nadčasový počin a jak jinak než 5 hvězd.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

Natřískanej Sigma Male Gigachad v hlavní roli. Absence neomarxistických sraček. Dobrá akce, zajímavý příběh a zápletka. Jistota k doporučení.

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Velmi kvalitní chlapáckej počin. Až na povinný kvoty na těch pár ženskejch kombat rolí je to téměř nedotčený židovskou neomarxistickou žumpou, která vládne současnýmu šoubysnysu. Natřískaná testosteronová akce, skvělej příběh, navíc jsou tam okamžiky, který mě dojaly skoro k slzám. A závěr, ten mě odpálil. Určitě vysoce doporučeníhodný.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Stejne jako v prvni serii, tak i zde si to cele pro sebe ukradli Cavill a Allan. Kdyby tihle dva nehrali Geralta a Ciri, tak na tu multikulti sracku s neomarxisticky vyvazenym podilem negru - ano, jsou tady i nigga efove (sic!) - ani dale nekoukam. Henry a Freya jsou ale skveli, takze to dam az do konce.

plakát

Trestanec (2017) 

Testosteronová drsňárna, která sice Nikčovi ne úplně sedla (byl místama docela prkennej), ale je celkově rozhodně velmi dobře vymyšlená a natočená.