Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (96)

plakát

Achmed Saves America (2014) odpad!

To jako vážně, Jeffe? Show tohodle chlapa jsem milovala, ale to co předvedl v tomto animáku mě spíš než bavilo neskutečně rozčilovalo. Jedná se o nekončící reklamu na Ameriku a jeji priblbou mentalitu. Vydrzela jsem koukat do doby, co zacal zpivat miluju ameriku. Pote to letelo rychlosti svetla z pc.

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Na Asterixovi jsem prakticky vyrostla.... klasické kreslené díly už nikdy nic nepředčí, jak tu atmosféru, tak ten lehký humor, který jsme na tom milovali.... Film se k tomu snaží dost přiblížit, nicméně mnohdy jde o divně situovaný humor u kterého si říkáte, to znám, to jsou oni.... ale prostě to nějak nefunguje a vy se jen ušklíbnete místo hlasitého smíchu.... Nicméně za podívání to stojí, příjemně strávených 80 minut....

plakát

Atlas mraků (2012) 

Sice pozdě, ale přece.... V životě jsem nebyla u filmu tak zmatená, jako u tohodle... A to ani u Fontány, ani u Věcného svitu neposkvrněné mysli.... K filmu jako je tento musíte přistupovat s trošku jiným "duchem" než mám asi já, u filmu si chci odpočinout, ne pořád přemýšlet, kdo je tohle a co se dělo s tímhle? A proč dělá tohle a ne tamto? A co je tohle? Herecké výkony perfektní, zpracování masek úžasné, příběhy zajímavé, ale zkrátka mě to nebavilo.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Každému se to nejspíš líbit nebude, jednak proto, že je to najednou zbytečně překombinované a mnozí mohou dostat pocit, že to má být větší a luxusnější než jednička. Místy ten pocit sám film opravdu nabízí, a hraje se na city i na rodiny, ale já Avangers prostě miluju. Líbí se mi lehkost obyčejných sarkastických vtipů a špičkování se a líbí se mi i vývoj postav (nečetla jsem komiksy, takže netuším kde kdo a s kým a jak) ale jako neznalému pozorovateli mi to prostě dohromady funguje. Jednu hvězdičku ubiram za fakt, že mi v prvních scénách filmu přišly rány od Áček strašně hrané, Fury i Tonny dostali jiné hlasy a trošku mě naštval konec, kdy prostě Amíci musí být teatrální až za titulky... ale vzhledem k tomu, že Thor byl ještě bozštější než božský tak jim to odpouštím.... :D

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Nic vůči Troškovi, zasmála jsem se ale on prostě neumí filmy s inteligentním humorem a dobře odvedenymi hereckými výkony.... Ale máte tu stenici mě dostalo do křečí, tož tak největší pobavení a za to jedna *

plakát

Batman (2022) odpad!

Špatné obsazení, špatná režie, spousta špatně provedených scén, herní výkony podprůměrné, důležité detaily jen tak někde řečené v pozadí a tradá najednou je tam kýčovitě hubený Netopýr v obleku tak nepropustném brokovnicí, že se člověk musí hlasitě smát. Kočičí dáma vyzvracená ve zbytcích po Baryové…. Příběh o neskutečně dlouhé stopáži, kde se nic nepovedlo.  Smazat a postřílet tvůrce.

plakát

Buchty a klobásy (2016) odpad!

Bože, bože.... na tohle jsem neměla ani po půl lahvi Tullamorky. Sprostý a nechutný animák, který měl zůstat v hlavě toho zhulence, co to vymyslel.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

1. série - 90% Sem tam má děj nějakou tu chybu, jakože některé příběhy, které se rozvíjí po zpátku do sebe moc nezapadají, některé postavy jsou až násilně zatažené do děje a to úplně zbytečně, příběh mezi Krasoněm a Sněhulienkou je místy až otravný a Emma je chvílemi tak naivní, že byste jí nejradši profackovali, aby se probrala. Dohromady to však působí úplně jinak, než jsme zvyklí z jiných seriálů, je to neotřelý a zábavný seriál, který nabídne nám - dětským - duším trošku dospěláckých pohádek. 2. série - 60% K druhé sérii jsem se dostala teprve nedávno, příběh v prvních několika dílech na mě působil dost zmateně a tak nějak neuspořádaně, ale i přesto se tam stále něco dělo a bylo na co koukat. Přiznám se, že čím déle na tento seriál koukám, tím raději mám Rampelníka a tím víc je mi líto Reginy.... Ale i tak pevně doufám, že dobro zvítězí!!! :-))) Rozhodně je to pro mne seriál, který si ráda pustím za nějakou dobu znovu a budu se těšit na sérii 3.

plakát

Carrie (2013) 

Neznám původní verzi, ale tato se mi líbila ... Být Carrie, ruply by mi nervy už daleko dříve, než po tom, co by mi zabili jediného chlapa, co se na mě podíval... a s tou kachnou bych si taky poradila daleko horším způsobem.... :P Chloë průběžně sleduji ve filmech už od malička a jako herečku jí mám moc ráda a jako hlavní hrdinka mi přišla super, i když si myslím, že podivíni mají vypadat trošku jinak.

plakát

Černé zrcadlo - Beyond the Sea (2023) (epizoda) 

Robot na zemi, člověk ve vesmíru, rozhodně by to přesně takto bylo. Co přenosový čas dat? Řeší někdo, že mozek potřebuje restart, než se zblázní? Při tom skákání? Opravdu člověk ve vesmíru nemá ani na myčku? Černá břečka na talíři, sundavání šperků do skafandru…. Blbost, blbost. Blbost.  Nasa má tým profíků, celá posádka prochází psychotesty, naprosto a jasně mají dané postupy, co kdy kde a proč dělat, když. Viděl někdo z celého štábu, jak se drží štětec? A on si jde pro radu manželce….. to je zase slátanina kravin. Netflix. Nápad zní dobře. Realizace je zoufale amatérská a nekonzultovaná s profíky, jako u Netflixu vždycky.