Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (288)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Až do závěrečné fáze pro mě film nebyl nijak výjimečný (tedy kromě výkonu R.Maleka). Poslední část včetně koncertu na mě zapůsobila celkem emotivně a přestože nejsem fanouškem Queenu, dávám za 4* a trochu se jím stávám.

plakát

Jack staví dům (2018) 

Oslava Hitlera, díla Larse a lyrické vložky film v mých očích srážejí, ale originalita opět sálá z každého okamžiku.

plakát

Psycho (1960) 

Na tehdejší dobu docela vydařený film, který nemá vážnějších trhlin. Nevím, proč se ale jedná o "klenot" světové kinematografie. Chápu, že před 60 lety to muselo být v kinech psycho, ale pro mě je to další běžný starý kousek, který už nemusím nikdy vidět. Věřím, že další Hitchcockovy filmy jsou lepší.

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Kreativita produkce TV Prima nezná mezí. Zaplatit 4 mega plus různé pobyty, večeře, koně a dárky a natočit seriál o nejhloupější "rodině" v ČR, to už chce koule. To už si snad dělají prdel. Štikovi i Koktovi jsou absolutní nuly, které nikdy nic nedokázaly a ani nedokážou. Jen se vzájemně uráží, mluví o hovně a nepracují. Seriál jsem shlédl jen díky rodinné zábavě, ale všichni jsou ubozí a když je vidím, děkuji za můj normální život a vztah.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Greengrass nám každým okamžikem filmu ukazuje, že Jason Bourne je jako Chuck Norris. Nesmrtelný a dokáže všechno na světě.

plakát

Bez dcerky neodejdu (1991) 

Ať si islám zůstane daleko odtud a ženský bez rozumu taky !

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Dve retro rodiny s retro oblecenim, retro ucesy a retro detmi, a to cele natocene jakoby ze soucasnosti. Nerozumim Janu Hrebejkovi, do ceho ze se to pustil. Dost slaby film.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Ze začátku to vypadá na poloslušný sci-fi kousek, pak to směruje k akčnímu thrilleru a přes skoro komedii se dostaneme konečnĕ k závěru, kdy to vypadá na poslední večeři. Ale nic z toho mĕ nebavilo a že bych se v kterýkoliv moment lekl nebo dokonce bál ? To vůbec.

plakát

Převrat (2015) 

Panečku, to byl tedy zážitek. Vůbec jsem to od tohoto filmu nečekal, obzvlášť když jsem uviděl komika v hlavní roli. Většinu času jsem hltal, co mi tvůrci nabízejí a čekal, kdo kde na naši rodinku vybafne. Všechno působí nesmírně realisticky a kromĕ několika momentů, kdy už měli být všichni mrtví, film nemá slabinu.

plakát

Velký draft (2014) 

Kevin Costner se celou dobu tvari jako nejhorsi sportovni manazer vsech dob, aby nam vsem na konci vytrel zrak. Stejne pocity mam z celeho filmu. Misty hodne vtipny, i kdyz prumerny, ale zaver stoji za to a proto davam za 4.