Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (288)

plakát

Holky na tahu (2012) 

Pevně věřím, že v USA existuje jen malé procento takto zoufalých tragédek, i když je mi to vlastně úplně jedno, když žiju v srdci Evropy. Film je místy vtipný, ale jeho postavy k zvracení.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

To je film, který vás asi ničím nepřekvapí. Příběh trochu nereálný a scénář je postavený na idealistické vizi, kde vše nakonec klapne, ale k čertu s tím vším, když se na to tak hezky kouká. Poslední půlhodina stojí za to a Kláře to moc sluší.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Velmi mě překvapilo vysoké hodnocení a proto jsem Bezva ženskou chtěl vidět. Musím ale přiznat, že jsem zklamaný. Scénář je postavený na vyloženě nemožných situacích a tím pádem jsem nevěřil nikomu z herců. Malou výjimkou byl O.Vetchý, který mě trochu přesvědčil, tragédií pak byl hlavně ředitel M.Táborský. Film se tváří opravdově, ale ve skutečnosti je to jen jedna z dalších slátaných rádoby romantických komedií.

plakát

Anthropoid (2016) 

Z tohoto filmu jsem tedy unešený. Překvapil mě výkon všech herců, dobrý scénář a hlavně zvukový doprovod při nejnapínavějších scénách. Po shlédnutí takového filmu si člověk vždy uvědomí, že může být šťastný, protože nezažil válku.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Strasně zábavný počin, u kterého jsem se nenudil ani na chvíli. Přál jsem si, aby konec byl takový, jaký ho filmaři vymysleli. Zbývá dodat, že mě překvapil obrovský počet konverzací a slov, které vládnou celému filmu. A Jennifer "Lórencová" je fakt kus ;)

plakát

Komorná (2016) 

S asijským filmem nemám tolik zkušeností, tak mi Komorná mohla způsobit trochu šok, ale tak tomu nebylo. Líbila se mi stavba filmu rozdělená do 3 částí, přičemž každá je podána z jiného pohledu a stejné scény tak vidíme z jiných úhlů i fyzicky. Herci byli také výborní a scénáři bych také nic nevytkl. Místy byl snímek dost zábavný a přestože erotické scény byly dost živé, neměl jsem s nimi problém, na rozdíl od rodičů asi 10-letého hocha v druhé řadě kina Aero.

plakát

Ghoul (2015) 

Velmi zajímavý a originální film, který na mě tedy rozhodne hororově zapůsobil. Jediné, co mi vadilo, bylo, že postavy nesundaly kameru z ruky, ani když jim šlo o život. Zřejmě to ale asi jinak natočit nešlo. Tenhle film se dá buď úplně zatratit nebo dobře zapamatovat. U mě platí to druhé.

plakát

Orphan (2009) 

Velmi povedený film. Líbí se mi scénář, přestože má ke konci mouchy, ale skvělý je výkon představitelky Esther a také způsob, jakým byla ke konci snímku nalíčena, protože vypadala opravdu dospěle.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Na české poměry výborný film. Chtěl bych pochválit hlavně Kryštofa Hádka za jeho výkon a také masky, díky nimž snad všichni Hádkovu feťákovi uvěřili.