Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Rivalové (2013) 

Luxusní a filmová lahůdka pro všechny labužníky a gurmány rychlých kol, ale nejenom pro ně. Emotivní zážitek, který vás vtáhne na tolik, že při závodech se vám budou ježit chlupy na rukách a srdce vám buší jako o závod a vlévá se vám do těla tolik adrenalinu, že se budete divit a silně prožíváte příběh společně s velkými jezdci své doby.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Je to filmový koncert na který je radost pohledět. Vtipné, bláznivé a neskutečné. Výborné a velké herecké výkony všech herců. Je radost koukat na starší české filmy. Je vidět, že jak herci tak všichni kolem českého filmu to dělali s láskou a potrpěli si na kvalitě celého filmu. Bohužel, že v dnešní době tohle u českého filmu neplatí... Jóó dříve jsme uměli dělat filmy.

plakát

Bídníci (2012) 

Co se týče vizuální stránky tak pěkně udělané a propracované. Je vidět, že si dal někdo práci. Herecké obsazení dobře zvolené. Všechno hezky šlape, ale nemůžu si pomoct...Muzikál není prostě můj šálek kávy.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Film dostal pořádnou atmosféru až po pádu letadla, začal sem cítit pořádný napětí a říkám si, že tak to musí vydržet až do konce, jenže... Jak rychle se ve filmu zřítilo letadlo, tak se zřítil i celý film do pořádného průseru. Jeden nesmysl střídal druhý a napětí se změnilo ve smích. Bohužel, velká škoda.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Slovy nejde vyjádřit takovou dokonalost takového filmového díla, tohle se musí vidět a člověk si musí užívat takového skvostu. Tarantinův meisterstück.

plakát

Ztracený prapor (2001) (TV film) 

Proč by ne. Dobrý film nabitý akcí a dobrou válečnou atmosférou. Mělo by být natočeno více filmů, které se inspirují příběhy z první světové války. Není to žádný film, kde hrají herci zvučných jmen, ale jejich výkony jsou slušné. Když se nebudete zabývat detaily, jestli se ty a ty zbraně nebo uniformy používaly a že je to hrdinsky americké tak budete spokojeni. Užívejte si dobrého filmu z první světové, přece jenom jich moc není. /70%/

plakát

Hatfieldovi a McCoyovi (2012) (seriál) 

Skvělá atmosféra a napětí až do konce a to vše doprovází skvělé herecké výkony. Opravdu dobrý seriál, natočený podle skutečné události. Vaše nehty po shlédnutí posledního dílu budou okousané až až. Seriál je po celou dobu nepředvídatelný a vy jen nevěříte svým očím co se tam děje a říkáte si, jak se tohle mohlo vůbec stát.

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Poslední mohykán! Poslední neskutečná scéna s hudbou po které je husí kůže! Velká role Daniela Day-Lewise! Velký film!

plakát

Diktátor (2012) 

Proč by ne. Vypnout mozek, nabrat odvahu a pustit se z chutí do toho. U těchto druhů filmů musí být krásná ta volnost při vytváření. Autor si nemusí lámat hlavu s tím jestli je to reálné a možné nebo jestli to dává smysl, prostě si tam dá co chce a jede. Je mu úplně jedno, že někdo dostane kulkou do hlavy a žije a ještě k tomu dodá vtip, že se tomu člověk musí smát.