Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Panenka Jane (2014) (seriál) 

Docela se u tohoto seriálu bavím. Příběh je sice tak stupidní, jaký nemá snad žádná jiná telenovela, o které jsem kdy slyšela a to bude asi ten hlavní důvod proč se těším až uvidím další díl. Je to oddechovka, u které nemusím přemýšlet a u které se zasměju. Takže pokud nebudete mít při deštivém odpoledni do čeho píchnout a budete chtít vidět něco docela vtipného, tak určitě doporučuji!

plakát

Alisa - Jdi za svým srdcem (2009) (seriál) 

Není to taková hrůza, že by mě někdo mohl sledováním tohoto seriálu mučit... nicméně se radši budu dívat na stupidní mexický telenovely, u kterých se alespoň zasměju, než sledovat německý seriály, kdy herci jsou prkenný, děj trapný a překomplikovaný.... tu jedinou hvězdičku jsem dala jen proto, že hlavní hrdina je (narozdíl od většiny němců) pěknej chlap :-)

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Jsem z tohoto seriálu naprosto nadšená... líbí se mi prolínání pohádkových příběhů a reality.... nemůžu se nabažit dalších dílů a s nervozitou se každé pondělí probouzím a stahuji nový díl :-) Rozhodně doporučuji dál a radím, nenechte se odradit prvním dílem, který mě také nebavil, ale od druhého dílu, je seriál plný akce, takže se rozhodně nenudíte. Samozřejmě se dá předpokládat, že Once Upon A Time bude mít spíš dámské obecenstvo, protože chlapi asi moc rádi pohádky nemají.... Prostě skvělá oddychovka, která mě nechá snít o pohádkovém světě a díky níž se můžu dojímat nad tím, že dobro (snad) zvítězí :-D Ráda bych dále vyzdvihla herecké výkony a samotné postavy tohoto magického seriálu.... asi nejvíce mě zaujal Rumpelstiltskin, v podání úžasného Roberta Carlylea, kterého musí prostě každý milovat.... jeho smích je bezkonkurenční a interpretace oslovení: "deary" je prostě perfektní.... Zatím jsem velmi překvapená všemi herci, protože většinu bohužel neznám a myslím, že hrají krásně. Doufám, že tento seriál bude mít hodně sezón a bude nás vtahovat do svých pohádkových chapadel co nejdéle.... Kdybych měla tu možnost, dám 10* :-D

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Hned po přátelích můj nejoblíbenější seriál (samozřejmě ty řady, kde byl Charlie Sheen). Super hlášky sukničkáře a alkoholika Charlieho jsou bezkonkurenční a když do toho přijde jeho brácha Jon Cryer, tak brečím smíchy. Dokonalé hádky, perfektní skladba herců, kteří hrají nezapumenutelné osoby. Doporučuji každému shlédnou díly s Charlie Sheenem a především v angličtině. Jako u všech seriálů a filmů je český dabing strašný.... a protože jsem opravdu Two and a half men freak a viděla jsem všechny řady už snad 3x tak to znám skoro nazpaměť a když pak občas vidím českou verzi, jak je to špatně předabované a hlášky, které jsou velmi vtipné jsou úplně zkažené, je mi líto, že se s tím dabingem vůbec někdo patlal.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Přiznávám, že jsem na seriál začala koukat především kvůli mému oblíbenému Charliemu Sheenovi. Měla jsem ze začátku trochu obavy, že to bude blbost, ale jsem maximálně spokojená. Charlie válí a jeho psycho team je taky super, rozličný charaktery a vtipné prupovídky zajistily tomuto seriálu 5 hvězd.... doufám, že jen tak neskončí.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Každý díl mě pobaví, i když někdy díky všem těm odborným řečem mě to nebaví, ale pak jeden z hlavních hrdinů Sheldon něco pronese a já jdu do kolen! Doporučuji každému kdo se chce pobavit a třeba se i něco přiučit :-)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Já se tohohle seriálu nemůžu nabažit.... opravdu se u toho maximálně bavím a netrpělivě očekávám každý nový díl. Doufám, že vydrží alespoň stejně dlouho jako Friends!

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Podle mě pohodový film, kde jsou hodně vtipné momenty a jako vždy zvítězí ta pravá láska :-D Já jsem se hodně pobavila při scénách, kdy Jennifer Aniston využívá Sandlera a hraje jeho ženu... nebo ty pacientky u něj v ordinaci... prostě super. Další Sandlerovská komedie, která rozhodně nezklame a u které se krásně pobavíte.