Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU CAN STILL PUT THE OPTION IN ADOPTION YOU STUPID BITCH!" -------- Charlie sa vrátil a natrel to Lorremu (v ratingoch bohužiaľ nie) týmto bombovým seriálom, ktorý je duchovným nasledovníkom kultového Two and a Half Men. O dosť sa nezmenil, preto mám pocit, akoby som znova sledoval Harpera, avšak v inej dimenzii. Typický humor zostáva, štylizácia taktiež podobná, okorenená terapeutickým prostredím. Anger Management je výborný seriál a must-watch pre všetkých fanúšikov Dva a Pol Chlapa. Videných 72 epizód zo 100. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typický Sheenův humor který mu jde nejlépe, sexistický, černý a bez servítek.Takové pokračování dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa.Scénář vtipný a nápaditý, zajímavé postavy a super hlášky, svým způsobem je to ještě zábavnější než-li Two and Half Men, škoda že se nakonec z původních 100 zamýšlených dílů natočilo pouze deset, Charlie neber ty drogy kurva, mohl si tímhle poslat kačera a ty sráče do prdele, kam bez tebe patří. 80%. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smím-li soudit podle úplných počátků tohoto sitcomu, tak jsem spokojen! Charlie opět válí, hned na úvod si vyrovnal účty s tvůrci Dva a půl chlapa, má tu kolem sebe zajímavé postavy (prozatím pro mě neoplývají takovým charismatem jako postavy Dapcha, ale to se třeba ještě změní), nápad je tu zajímavý, humor vcelku slušný a v mnohém mi Anger Management připomíná minulou vlajkovou loď Sheena (dapch). Doufám, že úroveň epizod nebude klesající, že si udrží započatý standard, popřípadě se ještě více vybarví a bude svým divákům dělat radost. Dva a půl chlapa ode mě dostal 4* (protože po prvních několika epizodách jsem z něj až tak nadšený nebyl), s Anger Management to zatím zkusím a dám 5*, v případě zklamání pak jednu uberu. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Mňa nevyrazíte, končím. Myslíte si, že ma nahradíte? Len smelo. Už to nebude ono!" Asi tak nejak. Dva a pol chlapa bez Charlieho je nuda a Kurz sebaovládania s Charliem je... bohužiaľ tiež nuda. Seriál má síce zaujímavú prvotnú myšlienku, ale nudné charaktery postáv. Charlieho dcéra a ex sú nezaujímavé, Charlieho terapeutická skupina stereotypná (ufrfľaný dedo rasista, bukvica, loser, šľapka), Charlieho terapeutka, ktorú zároveň kláti je v podaní Selmy Blair pre mňa dokonca neznesiteľná. Jediné, čo ako-tak stojí zato je Charlieho väzenská terapeutická skupina (ktorá však dostane iba minimálny priestor) a Charlieho barmanka (ktorá je charakterovo v podstate kópiou Berty). Zabudol som ešte na Charlieho otca (Martin Sheen), ktorý je však len mužskou variáciou Evelyn Harperovej. Takže koniec-koncov je tento sitcom len dosť chabou napodobeninou pôvodných sérií Dva a pol chlapa, avšak s jedným zásadným problémom - človek sa pri tom prakticky nezasmeje. Za celú prvú sériu (10. častí) bolo tých hlášok a vtipných situácií asi toľko ako v DAPCh za jednu slabšiu časť. A to je zrejme aj príčina, prečo nevidím dôvod "pustiť" sa do ďalšej série. Úprimne, jediné čo ma na Kurze sebaovládania naozaj potešilo bol slovenský dabing. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, všichni se na to díváme jen kvůli panu Sheenovi. A já mu fandím, ikdyž to možná dělá jen na truc. No řekněte, vás by snad nenaštvalo, kdyby vás vyměnili za Kutchera? Konverzační humor na úrovni, postavy správně švihlé a díly si drží jlaťku kvality na přibližně stejné úrovni. Pokud budou i další řady držet stejnou neupadající kvalitu, máme tu další pohodový sitcom na nedělní odpoledne. (Hodnoceno po 1. řadě) ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Názov každej epizódy sa začína slovom “Charlie“. (Johnny.ARN)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)

Reklama

Reklama